Bostanlıspor Galibiyet Serisini Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

Bostanlıspor Galibiyet Serisini Sürdürdü

Bostanlıspor Galibiyet Serisini Sürdürdü

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi C Grubu'nda Bostanlıspor sahasında konuk ettiği Melikgazi Belediyespor'u 21 sayı farkla 82-61 mağlup etti.

17.03.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkapınar Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi pota altından Evren Yenice ve Birtan Ağargün'ün basketleriyle ilk çeyreği 23-11 önde geçti.

İkinci çeyrekte Kayseri ekibi Can Tuğ ve Mehmet Ayyıldız ile üst üste sayılar bularak bitime bir dakika kala 34-33 öne geçse de Anıl Özer ve Yılmaz Kırıklı'nın basketleriyle 5-0'lık seri yakalayan Bostanlıspor soyunma odasına 39-34 üstün girdi

Maçın ikinci yarısına müthiş bir savunmayla başlayan ve rakibe kolay sayı şansı vermeyen ev sahibi içerden Birtan Ağargün, dışardan Anıl Özer'in sayılarıyla son bölüme girilirken 63-45'lik farkı yakaladı. Yakaladığı farkı maç sonuna kadar korumayı başaran yeşil kırmızılı ekip sahadan 82-61 galip ayrılarak grubunda 7.maçında 5.galibiyetini elde etti.

Bostanlıspor'da Anıl Özer 20 sayı ile maçın en skorer ismi olurken; Birtan Ağargün 16 sayı, Aras Bekat 10 sayı, Evren Yenice 11 sayı, Mert Özmutlu 8 sayı, Cemre Özer 6 sayı, Ercan Nalbantlar 4 sayı, Yılmaz Kırıklı 3 sayı, Egemen Arıkan 2 sayı, Esad Kırış 2 sayı ile galibiyete katkı verdiler.

Bu galibiyet ile üst üste üçüncü maçını kazanan ve grubunda ikinci sıradaki yerini sağlamlaştıran Bostanlıspor, haftaya namağlup lider Adanaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bostanlıspor Galibiyet Serisini Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement