Boyabat'ta Taranan Araçta Yaralanan 3 Polisin Tedavisi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Boyabat'ta Taranan Araçta Yaralanan 3 Polisin Tedavisi Sürüyor

Boyabat\'ta Taranan Araçta Yaralanan 3 Polisin Tedavisi Sürüyor

Sinop'un Boyabat İlçesi'nde dün gece devriye görevi yapan polis aracına uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu yaralanan 3 polis memurunun tedavileri sürüyor.

07.04.2011 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'un Boyabat İlçesi'nde dün gece devriye görevi yapan polis aracına uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu yaralanan 3 polis memurunun tedavileri sürüyor. Vali Ahmet Cengiz, şu ana kadar saldırganlarla ilgili herhangi bir bulguya rastlayamadıklarını belirterek, "Araştırmamız sürüyor. Polis memurlarının sağlık durumları da iyi" dedi.

Boyabat ilçe merkezinde dün saat 23.00 sıralarında devriye görevi yapan polis aracına uzun namlulu silahlarla açeş açıldı. Araç içerisinde bulunan polis memurları Sinan Ertan, Yücel Satıcı ve Mustafa Göçük yaralandı. Yaralı polislerden Ertan, Boyabat Devlet Hastanesi'ne, diğer iki polis ise Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavileri süren 3 polis memurunun de sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis aracı ise incelenmek üzere olay yerinden çekilerek İlçe Polis Merkezi'nin otoparkına götürüldü. Araç burada incelemeye alındı.

OLAY YERİNDE BOŞ KOVanLAR

Bu arada polis aracıın tarandığı bölgede bugün öğleden sonra oynayan çocuklar, çok sayıda boş kovan topladı. Çocukların ellerine aldıkları kovanları kendilerine oyuncak yapması da dikkat çekti.

Olay yerinde boş kovanların bulunması, bölgede gerekli inceleme yapılmadığı iddialarına neden oldu.

VALİ CENGİZ: ARAŞTIRMAMIZ SÜRÜYOR

Sinop Valisi Ahmet Cengiz, yaptığı açıklamada olayın terör saldırısı mı yoksa başka bir nedenle mi yapıldığının henüz tespit edilemediğini söyledi.

Vali Cengiz, "Elimizde şuan için fazla bir bilgi yok. Şuana kadar üstlenen olmadı. Yüzde yüz terör saldırısı diyemiyoruz. Failler yakalanınca netleşecek. 4-5 kişi olduklarından şüpheleniyoruz. Polis otosunda da 20'nin üzerinde kurşun izi var" dedi. Boş kovanların çocuklar tarafından bulunduğu yönündeki soruya da Vali Cengiz, "Bilgim yok. Derhal arkadaşlarıma sorup gerekli bilgileri alacağım" diye konuştu.

KT,EA - Sinop

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boyabat'ta Taranan Araçta Yaralanan 3 Polisin Tedavisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement