Boybeyi Vintage Kadınlar Golf Turnuvası 2012 - Son Dakika
Güncel

Boybeyi Vintage Kadınlar Golf Turnuvası 2012

Boybeyi Vintage Kadınlar Golf Turnuvası 2012

Boybeyi Vintage Kadınlar Golf Turnuvası 2012'nin sonuçları belli oldu.

14.05.2012 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Golf Kulübü bünyesinde düzenlenen 'Boybeyi Kadınlar Vintage Golf Turnuvası 2012'nin net birincisi Yıldız Dural oldu.

Net İkinciliği Elif Koraltan, Net üçüncülüğü ise İlkin Durukan aldı. Gross birinciliği ise yine ilkin Durukan'ın oldu.

Cemiyetin tanınmış isimlerinden Işıl Demirsoylu, VenüsColamarino ve Aylin Koen'de bu keyifli turnuvaya katılan isimler arasındaydı.

12 Mayıs 2012, Cumartesi günü, yani Anneler Günü'nden bir gün önce gerçekleştirilen turnuvada golf tutkunu kadınlar vintage kıyafetleriyle şıklıkta da birbirleriyle yarıştılar.

Seçkin mücevher tasarımcısı Boybeyi'nin katkılarıyla İstanbul Golf Kulübü bünyesinde düzenlenen 'Boybeyi Kadınlar Vintage Golf Turnuvası2012'nin sonuçları belli oldu. Turnuvanın birincisi Yıldız Dural olurken, ikinciliği Elif Koraltan, üçüncülüğü ise İlkinDurukan aldı. Gross birincisi ise yine ilkin Durukan oldu.

Anneler Günü'nden bir gün önce, 12 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen organizasyonda 24 kadın golfçü, "vintage" kıyafetleri içerisinde boy gösterdi. Birincilik ödülünü alan Yıldız Dural ödülünü annesi İlkin Durukan'ın elinden aldı.

Boybeyi'nin "Şefkatli Annem Koleksiyonu"ndan özel hediyeler

Kadınlar için düzenlenen bu keyifli organizasyona ana sponsor olarak katkıda bulunan Boybeyi, ödül almaya hak kazanan ödül alan 4 kadın golfçümüze kupaları ile birlikte özel ve anlamlı hediyeler de verdi. Hediyeler, Boybeyi Mücevher'in "Üreten her kadın annedir," diyerek Anneler Günü için tasarladığı ''Şefkatli Annem Koleksiyonu''ndan seçildi. Ayrıca günün sürprizi olarak, aynı turnuvada oynayan kadın golfçüler arasından kurayla seçilen Gülçin Gürkan'da Boybeyi'nden anlamlı bir hediye kazandı.

Boybeyi'nin bu özel ve anlamlı hediyeleri, tarihimizde ilham verici önemli izler bırakan, ilk Türk kadın gazeteci Selma Rıza Feraceli , ilk Türk kadın romancı Fatma Aliye, ilk Türk kadın doktor Safiye Ali , ilk Türk dünya güzeli Keriman Halis Ece ve ilk Türk kadın fotoğrafçı Naciye Suman'ın anılarını derin saygı ile hatırlatıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boybeyi Vintage Kadınlar Golf Turnuvası 2012 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement