Böyle Vicdansızlık Görülmedi, Yavru Köpeği Asarak Öldürdüler - Son Dakika
Güncel

Böyle Vicdansızlık Görülmedi, Yavru Köpeği Asarak Öldürdüler

Denizli'de küçük bir çocuk, inşaatın 3. katında boğazından iple asılmış halde yavru köpek ölüsü buldu. Çocuğun haber verdiği çevredeki vatandaşlar olaya büyük tepki gösterdi.

19.07.2018 15:41  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Tavas ilçesinde, inşaat halindeki binanın üçüncü kat penceresinde, boğazından iple asılı yavru sokak köpeği ölüsü bulundu. Olayı kimin yaptığı araştırılırken, yavru köpeğini görenler dehşete düştü, büyük tepki gösterdi.

BOĞAZINDAN İPLE ASILMIŞ YAVRU KÖPEĞİ ÇOCUK BULDU

Olay, Tavas ilçe merkezindeki 5 katlı inşaat halindeki binanın üçüncü katında meydana geldi. Bugün saat 14.00'te binanın üçüncü katındaki pencerenin dışında, boğazına bağlı iple asılı şekilde yavru sokak köpeğini gören çocuk, esnafa haber verdi.

Böyle Vicdansızlık Görülmedi, Yavru Köpeği Asarak Öldürdüler

BOŞ İÇKİ ŞİŞELERİ BULUNDU

Olay yerine gelen ve yavru köpeği boğazından asılı şekilde gören esnaf, vicdansızlığa tepki gösterdi. Binaya çıkanlar, köpeğin asılı olduğu katta boş şarap ve bira şişeleri buldu.

Böyle Vicdansızlık Görülmedi, Yavru Köpeği Asarak Öldürdüler

Bir çevre sakini, "Bu devirde böyle bir vicdansızlığı kim yapabilir? Bunu yapanın ve yapanların bulunup yetkililer tarafından cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Böyle Vicdansızlık Görülmedi, Yavru Köpeği Asarak Öldürdüler

Bölgedeki esnafın yavru sokak köpeğini bildikleri, sürekli sokakta dolaştığı ve besledikleri de öğrenildi. Vatandaşlar olayla ilgili polise ihbarda bulundu.

Böyle Vicdansızlık Görülmedi, Yavru Köpeği Asarak Öldürdüler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Böyle Vicdansızlık Görülmedi, Yavru Köpeği Asarak Öldürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • adalet: bunu siyasete bağlamak beyin özürlüler için geçerli. fotoğrafta bir farklılık var. köpek içerde bağlıymış. dışarıya kendisi atmış gibi görünüyor. inş öyledir. hayvanların geri adımı yoktur. ipe sarıldı mı öyle kala kalırlar. 0 9 Yanıtla Kral: Be dusunce yoksunu hayvanlar intihar etmez 0 0
  • Vatandaş: İnsana hayvana saldırıda ağır cezalar gelsin 8 0 Yanıtla
  • sukufe: ALLAH BELANIZI VERSİNNNNNNNNNNNN 6 0 Yanıtla
  • beykozlu: şerefsizler ınsanmısınız sız 3 0 Yanıtla
  • 31-69-52: bu nasıl vicdansızlık allah sizi kahretsin.bari kedi öldürseydiniz 0 3 Yanıtla
  • Türkiye: Bakın bu hayvan ve çocuk olaylarında fazla derece artış birileri bilerek yapıyorsa bunlar şeytan ama hep siyasi görüş yazanlar var bakın burası Türkiye allah yaptığınız günahları ayağınıza dolar duadan vazgeçmeyip duaya devam rabbim bizi hayvanları çocukları korusun 1 2 Yanıtla
  • Dogrucu: Allah bizi lut kavmine çevirecek böyle adi pislik insanlar yüzünden ne isterler şu güzelim hayvanlardan elleriniz kırılsın cehenneme direk olun inşallahh 3 0 Yanıtla
  • Allah salih kul etsin: onu adam cezasını Allah'a verir 2 0 Yanıtla
  • ADALET: hayvan onu düşünememiş. sen de benim yazdıklarımı düşünememişsin. senin ondan bir farkın kalmamış. düşünce yoksunu.... 0 0 Yanıtla

Advertisement