Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk Bozkır'a Veda Etti - Son Dakika
Güncel

Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk Bozkır'a Veda Etti

Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, belediye düğün salonunda düzenlenen veda yemeğinde Bozkır protokolüyle bir araya gelerek vedalaştı.

15.09.2018 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Veda yemeğinden önce Kaymakam Emre Öztürk'ün Bozkır'da 2 hizmet yılı süresince geçirdiği anılarının paylaşıldığı videonun izlenmesinin akabinde konuşan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "2 yıl boyunca çok verimli çalıştık, çok güzel işler başardık. Bozkır sizi unutmayacak" dedi.

Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk'ün Bozkır'dan ayrılmasından dolayı üzüntü yaşadıklarını sözlerine ekleyen Başkan Gün, "Bugün Kaymakamımız Emre Öztürk'ün tayininin çıkarak görevden ayrılacak olması nedeniyle veda yemeğinde bir araya geldik. Kaymakamımız, Bozkır'ımızın anılarında ayrı bir yere sahip oldu. Bozkır'ımızın insanı sizleri bağrına bastı. Bozkır'ımızın insanı sizleri hiç unutmayacak. Sizlerin de Bozkır'ı unutmayacağını, gittiğiniz her yerde gururla bahsedeceğinizi biliyoruz. Bozkır'ımıza verdiğiniz hizmetlerden dolayı tüm vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyor, yeni görev yerinizde başarılarınızın devamını diliyorum. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin" diye konuştu.

Veda konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, "2 sene önce buraya geldiğimde çok heyecanlıydım. Çünkü buranın insanından, gittiğim her yerde suyu sert insanı mert diye bahsediyorlardı. İnsanı mert olan Bozkır, beni bağrına bastı. 2 yıl boyunca çok güzel vakitler geçirdik, çok verimli çalışmalar yaptık. Artık veda vakti geldi, herkesin hakkını helal etmesini diliyorum. Benim bir hakkım varsa, benden yana helal olsun. Burada geçirdiğim günleri hiçbir zaman unutmayacağım. Tayinim Kırklareli'ne çıktı. Kırklareli'ne geldiğinizde bir eviniz var, her zaman bekliyorum. Birlikte çalıştığımız, sorunların birlikte üstesinden geldiğimiz, Belediye Başkanımıza, kurum müdürlerimize, muhtarlarımıza, kısaca herkese teşekkür ediyorum. Allaha emanet olun" diye konuştu.

Konuşmaların akabinde Kaymakam Emre Öztürk'e, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan ve Bozkır Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yıldırım hediye takdim etti.

Yemeğin akabinde Kaymakam Emre Öztürk, yemeğe katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirerek tek tek vedalaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk Bozkır'a Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement