Bozkırlı İş Adamları ve STK Temsilcileri İstişare Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Bozkırlı İş Adamları ve STK Temsilcileri İstişare Toplantısı

Bozkırlı iş adamları ve STK temsilcileri, bu yıl 7.'si düzenlenen istişare toplantısında Bozkır'da bir araya geldi, Bozkır'da yapılan ve yapılacak olan yatırımları istişare etti.

05.09.2017 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozkır Belediyesinin ev sahipliğinde, bu yıl 7.'si düzenlenen istişare toplantısına Bozkırlı iş adamları, Ak Parti, CHP, MHP Bozkır İlçe Başkanlarının yanı sıra birçok Bozkır STK'sı yer aldı.

Bozkır'da iş adamı Aslan Mustafa'nın düğün salonunda yapılan kahvaltının ardından konuşan Bozkır Belediye İbrahim Gün, 6 ayda bir bu istişare toplantısının yapıldığını belirterek, iş adamlarıyla, STK temsilcileriyle, siyasi partilerin Bozkır temsilcileriyle bir olmanın, beraber olmanın Bozkır için çok önemli olduğuna dikkat çekti ve toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Bozkır'da yapılan yatırımları sine-vizyon gösterisiyle toplantıya katılanlara sunan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır'da 3 yıl içinde 51 milyonluk yatırım gerçekleştirildiğinin altını çizdi. 51 Milyonluk yatırımın Bozkır'a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Gün, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "3.5 yıl içinde Bozkır'ı ayağa kaldıracak, Bozkır'ın çehresine değiştirecek projelere imza attık. Bu projelerimiz ile birlikte Bozkır'ımız artık bir şehir oldu. Önümüzdeki yıllarda yapacak olduğumuz Bozkır'ımızın prestiji saydığımız 3 projemiz, Çarşamba çayı rekreasyon projesi, otogar ve mezbahane projesi ile birlikte Bozkır'ımız çok daha iyi yerlerde olacak. Bu projelerimizi bir bir hayata geçirirken Bozkır olarak bir olmanın, beraber olmanın, dayanışma içinde olmanın hazzını da birlikte yaşadık. Her bir Bozkırlı hemşehrime teşekkür ediyorum" dedi.

30 Mart yerel seçimlerindeki seçim beyannamesine de değinen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, seçim beyannamesindeki 34 maddenin 31 maddesini tamamladıklarını, diğer 3 maddenin ise görev süresi boyunca tamamlayacaklarını da sözlerine ekledi.

İstişare toplantısının ardından ilçe merkezinde yapılan yatırımları inceleyen Başkan Gün ve İşadamları, daha sonra gelecek yıllarda Bozkır'a Kamu-Özel Sektör işbirliğiyle yapılması planlanan projeleri istişare ettiler.
KONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve EVDEMA Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik, "Bozkırlı iş adamlarımız Belediye Başkanımız İbrahim Gün ile birlikte Kamu-Özel Sektör işbirliğiyle Bozkır'da önemli projeler hayata geçirmek istiyoruz. Bu projelerin alt yapısını oluşturuyoruz. Somut adımlar atıldığında tüm Bozkırlı hemşehrilerimizle gururla paylaşacağız. Toplantımız hayırlara vesile olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bozkırlı İş Adamları ve STK Temsilcileri İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement