Bozkurt'ta Polis Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Bozkurt'ta Polis Haftası Kutlamaları

Bozkurt\'ta Polis Haftası Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümü, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

10.04.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümü, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

İlçe Emniyet Amirliğinde düzenlenen etkinliklerde Türk Polis Teşkilatının 170. Yılı kutlama pastasını kesen Bozkurt Kaymakamı Murat Gökoğlu yaptığı konuşmada, polislerin çalışma şartlarının daha iyi olması gerektiği söyledi. Gökoğlu, Memur hizmetleri içerisinde en çilekeş, gecesi gündüzü belli olmayan hizmetlerden birinin emniyet hizmetleri olduğunu belirterek, "bizler idareciler olarak siz polislerimize elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız, sizler vatandaşın canını malını ırzını namusunu koruyan toplumun sükünunu sağlayan arkadaşlarımızsınız. Bizlerde sizlerin daha rahat bir ortamda çalışmanız için elimizden geldiği kadar sizlere uygun ortam sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Bozkurt İlçe Emniyet Amiri Ömer Faruk Topak'ta konuşmasında Bozkurt ilçe Emniyet teşkilatı olarak vatandaşlarla daha iyi ilişkiler kurmak için haftalık ya da aylık mahalle toplantıları yapmayı planladıklarını ifade etti. Bozkurt ilçe emniyet amirliğinde görevli başarılı personellere de Kaymakam Gökoğlu tarafından birer başarı belgesi verildi. Ayrıca, Bozkurt Merkez Camisi'nde şehit polisler için mevlit okundu ve Cuma namazına giren vatandaşlara polisler tarafından gül suyu döküldü ve Cuma çıkışı da lokum ikram edildi.

Polis Haftası Kutlamalarına, Kaymakam Murat Gökoğlu, Belediye Başkan vekili Hasan Acar, Resmi daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozkurt'ta Polis Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement