Bozüyük 1. Karakucak Güreş Festivali - Son Dakika
Güncel

Bozüyük 1. Karakucak Güreş Festivali

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenecek olan 1. Karakucak Güreş Festivali 4 Ağustos 2017'de kortej yürüyüşü ile başlayacak.

27.07.2017 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenecek olan 1. Karakucak Güreş Festivali 4 Ağustos 2017'de kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Bozüyük Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 5 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak güreş müsabakalarının 3 kategoride düzenleneceği ve dereceye giren sporculara çeşitli para ödülleri verileceği bildirildi.

Minikler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde düzenlenecek müsabakalara minikler kategorisinde 2003-2006 arası doğumlu sporcular, yıldızlar kategorisine 2000-2002 arası doğumlu sporcular, büyükler kategorisinde ise en az 1999 doğumlu sporcular katılabilecek.

Türkiye Güreş Federasyonu iş birliğinde düzenlenen ve 2 gün sürecek festivalin şeref konukları arasında Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Milli güreşçi Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut Demir, Milli güreşçi Avrupa ve Dünya Şampiyonu Harun Doğan, Milli güreşçi Avrupa ve Dünya Şampiyonu Olimpiyat üçüncüsü Soner Demirtaş, Milli güreşçi Avrupa ve Dünya Şampiyonu Rıza Yıldırım ile milli güreşçi Avrupa ve Dünya Şampiyonu Mustafa Kaya'nın yer alması bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozüyük 1. Karakucak Güreş Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement