Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı Kent Konseyi Yöneticilerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı Kent Konseyi Yöneticilerini Ziyaret Etti

Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı Kent Konseyi Yöneticilerini Ziyaret Etti

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde oluşumu tamamlanan ve faaliyetlerine başlayan Bozüyük Kent Konseyi’ne ziyaretler devam ediyor.

10.02.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde oluşumu tamamlanan ve faaliyetlerine başlayan Bozüyük Kent Konseyi'ne ziyaretler devam ediyor.

Bozüyük Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Kent Konseyi yöneticilerini ziyaret etti. Ziyarette Bozüyük için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyarette Bozüyük ilçesini temsil eden İl Genel Meclisi üyeleri Nizamettin Çam ve Oğuz Sertler de bulundu.

Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlere kent konseylerinin kuruluşu ve işleyişi hakkında bilgiler verdi. Tekelioğlu "Kent Konseyleri ortak aklın buluştuğu kuruluşlardır. Bozüyük ilçesinde yaşayan tüm halkımızın istek, dilek ve görüşlerini yansıtan belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları ile halk arasında köprü vazifesini gören bağımsız yapılardır. 30 Mart 2014 yılında Türkiye genelinde yapılan yerel seçimlerin sonucunda Belediye Başkanlığı görevine halkın oyları ile getirilen Fatih Bakıcı'nın destekleri ile yaşama geçirilen ve 30 Haziran 2014 tarihinde yasal çerçevede toplanan ve seçimlerini yaparak üyelerin iradeleri ile oluşturulan Kent Konseyimiz meclislerini oluşturma gayreti içindedir. Bünyemizde çocuk, gençlik, kadın ve engelliler meclislerini oluşturmaya başladık. Bozüyük kent konseyi "Birlikte Yönetiyoruz" sloganı ile çalışmalarını devam ettirecektir. Eğitim, kültür, sosyal alanlarda çeşitli projelerimiz olacak. İlimizde yalnızca Bozüyük ilçesinde oluşturulan kent konseyimize desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya teşekkür etmek istiyorum. Bizler çalışmalarımızı belediyemizin güdümünde değil, omuz omuza yan yana yerine getireceğiz. Bozüyük için güzel olan her projede kimden gelirse gelsin yer alacağız. Şahsım ve yürütme kurulu üyelerim adına sizlere teşekkür ederim" dedi.

Bozüyük Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ise "Teşkilat olarak bizleri misafir ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Kent Konseyleri yerel düzeyde demokratik katılımın yaygınlaştırılmasını, hemşerilik bilincinin geliştirilmesini, katılımcılığı, demokrasi ve uzlaşma kültürünü geliştiren yapılardır. Bizler ilçemizin gelişmesi, kalkınması ve daha güzel yaşanılabilir bir kent olması için sizlerle her türlü ortak çalışmaya hazırız. Ben tekrar sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.

İl genel meclisi üyeleri Nizamettin Çam ve Oğuz Sertler de, yaptıkları kısa konuşmalarında, Kent Konseyine destek olacaklarını belirttiler.

Kent Konseyinin çalışma ofisinde gerçekleştirilen ziyarette, Konsey Genel Sekreteri Levent Tokmak, Yürütme Kurulu üyeleri Aysun Kalkan, Kahri İnci, Mehmet Doğan Tunç ve Mustafa Akış da hazır bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı Kent Konseyi Yöneticilerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement