Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Bursa'da Sahne Aldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Bursa'da Sahne Aldı

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Bursa\'da Sahne Aldı

Bursa’da düzenlenen “Birlik, beraberlik ve 7. Boza Gecesi” nde sahne alan Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu beğeni ile izlendi.

02.02.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da düzenlenen "Birlik, beraberlik ve 7. Boza Gecesi" nde sahne alan Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu beğeni ile izlendi.

Bilecikliler Derneği tarafından Kestel Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda davetli katılırken programda konuşmaların yanı sıra halk oyunları gösterileri sunularak boza ve helva ikramı yapıldı. Gecede son olarak sahne alan Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu verdiği muhteşem konser ile beğeni ile izlendi. Birbirinden güzel ve sevilen türküleri seslendiren koro, solo eserleri de seslendirirken izleyenlere neşeli dakikalar yaşattı. Gecede ayrıca Bozüyük Belediyesi'nin programa sağladığı katkılar nedeniyle Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu'na Teşekkür Plaketi takdim edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Bursa'da Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement