Bozüyük Karadenizliler Derneği'nden Hamsi Şöleni - Son Dakika
Güncel

Bozüyük Karadenizliler Derneği'nden Hamsi Şöleni

Bozüyük Karadenizliler Derneği\'nden Hamsi Şöleni

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Karadenizliler Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Hamsi Şöleni etkinlikleri bu yıl da devam ediyor.

08.02.2016 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Karadenizliler Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Hamsi Şöleni etkinlikleri bu yıl da devam ediyor.

Bu yılki şölen dernek lokalinde yapıldı. Dernek üyeleri tarafından pişirilen hamsiler, konuklara ikram edildi. Dernek Başkanı Kısmet Turan, Karadeniz kültürünü yaşamak ve yaşatmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da hamsi şöleni etkinliğine devam ettiklerini söyledi. Turan, "Hamsi sezonu sona erene kadar fırsat buldukça dernek binamızda dernek üyelerimize, protokol mensuplarımıza ve Bozüyüklü vatandaşlarımıza hamsi ikramımız oluyor. Bu tarz etkinliklerin birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularımızı daha da sağlamlaştırdığı inancındayım. Davetimize icabet ederek etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Hamsi Şölenine, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bozüyük Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Ercan Karataş, İl Genel Meclis Üyeleri Nizamettin Çam ile Oğuz Sertler, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve konuklar katıldı.

Şölen, hamsi ikramından sonra kemençe eşliğinde horon oynanması ile sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozüyük Karadenizliler Derneği'nden Hamsi Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement