Bozüyük Metristepe 2. Sinema Festivali - Son Dakika
Güncel

Bozüyük Metristepe 2. Sinema Festivali

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Bozüyük Metristepe 2. Sinema Festivali başladı.

30.07.2018 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Bozüyük Metristepe 2. Sinema Festivali başladı.

Bozüyük Yeşilkent Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda düzenlenen festivalin gala programında, festivale katılan sinema sanatçılarına ve yönetmenlere "Bozüyük Belediyesi Onur Ödülleri" verildi.

Onur ödüllerinin ilkini Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeşilçam'ın unutulmazları arasına giren Hababam Sınıfı filminin ünlü oyuncuları Tuncay Akça, Ahmet Arıman ve Teoman Ayık'a takdim etti.

Ardından Tatlı Bela filminin yönetmeni Cem Sürücü ve yapımcısı Oğuz Sözen, filminin oyuncularından Eren Pekgöz ve Buse Orçun, filmin video station ajansı Yasemin Şahin Öz, sinema ve televizyon sanatçısı Esra Sönmezer, televizyon sanatçısı Erdi Ünver ve televizyon sanatçısı Metin Keçeci'ye onur ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, sinemanın önemine değinerek bu festivale katılım gösteren tüm sanatçılara teşekkür etti.

Gala programının ardından sahne alan Hababam Vokal Grubu, seslendirdikleri şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Daha sonra festivale katılan Bozüyüklüler, Yeşilkent Amfi Tiyatrosu'nda sinemanın usta ve genç isimleriyle Türk sinemasının komedi klasiklerinden Hababam Sınıfı filmini izledi.

Festivale, Bozüyük Kaymakam Vekili ve Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Günhan ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozüyük Metristepe 2. Sinema Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement