Bozüyük Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin 2011 Yılı Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin 2011 Yılı Çalışmaları

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Hakkı Güner, 2011 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

02.01.2012 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Hakkı Güner, 2011 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

Güner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Toplum Destekli Büro Amirliğinde amir ve iki polis memuru olmak üzere üç personelin görev yaptığını belirterek, personelin görevlendirildikleri mahallelerde yıl boyunca görevlerini başarıyla yürüttüklerini kaydetti.

Amaçlarının toplum ve polis ilişkilerini geliştirmek, suçla mücadeleyi etkinleştirmek ve polis hizmetlerinde memnuniyeti yükseltmek ve toplumdan gelen taleplere yer ve zaman gözetmeksizin her durumda cevap vermek olduğunu ifade eden Güner, şöyle konuştu:

"Bozüyük halkına hizmet vermek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Kuruluş tarihinden itibaren yaptığımız hizmetlerde öncelikle önemli günler öncesinde çalışmalar yaparak toplumu bilinçlendiriyoruz. Yıl boyunca mahalle polisliği projesi kapsamında mahallelerde yaşayan vatandaşlarla irtibata geçip bilgilendirme ve vatandaşların sorunları hakkında çözüm yolları arama konusunda çalıştık. Okullardan gelen talepler üzerine öğrencileri bilinçlendirme toplantıları yaptık. 2011 yılı içinde telefon dolandırıcılığı, sahte para, hırsızlıklar hakkında site ve mahalle toplantıları yapmak üzere veya bizzat vatandaşın ayağına gitmek suretiyle broşür dağıtarak vatandaşı bilinçlendirme çalışmaları yapıldı. Bu toplantılarda iletilen istek ve şikayetlerin yüzde 95'ini gerekli kurumlarla irtibata geçerek çözülmesini sağladık."

Güner, kentte kurulan MOBESE ile 7 gün 24 saat ilçeyi kontrol altında tutuklarını sözlerine ekledi.

- BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin 2011 Yılı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement