Bozüyüklü Yazarın "Peki Öyle Olsun' İsimli İlk Kitabı Piyasaya Çıktı - Son Dakika
Yaşam

Bozüyüklü Yazarın "Peki Öyle Olsun' İsimli İlk Kitabı Piyasaya Çıktı

Bozüyüklü Yazarın "Peki Öyle Olsun\' İsimli İlk Kitabı Piyasaya Çıktı

Bozüyüklü yazar Merve Küçük’ün kendi hayat hikâyesini paylaştığı ‘Peki öyle olsun’ isimli ilk kitabı piyasaya çıktı.

25.09.2018 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyüklü yazar Merve Küçük'ün kendi hayat hikayesini paylaştığı 'Peki öyle olsun' isimli ilk kitabı piyasaya çıktı. Okuyucu tarafından fazlasıyla beğenildiği anlaşılan kitabın satışa çıktığı gün 2. baskısına geçildi.

Kitabıyla ilgili ipuçları veren yazar Merve Küçük, "Küçük yaşta istediğim hayatın hayal olduğunu bilmek beni çok üzmüştü. Yıllar sonra İstanbul'a gezmeye gittiğimde okuduğum bir kitap sayesinde İstanbul'da kalmaya karar verdim. Peki ya geride bıraktıklarım? Onlarla baş edebilecek miydim? Hepimizin ortak noktası duygularımız. Bu hikayede sen de varsın. Arayışın devam etsin. Peki öyle olsun" dedi.

Merve Küçük, 23 Mart 1991 yılında Bozüyük'te doğdu. Selçuk Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunu olan aldığı çeşitli eğitimlerin ardından halen özel bir tiyatroda oyunculuk yapıyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bozüyüklü Yazarın 'Peki Öyle Olsun' İsimli İlk Kitabı Piyasaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırklareli'nde Metro Turizm otobüsü devrildi, 11 kişi yaralandı
    14:39 Kırklareli'nde Metro Turizm otobüsü devrildi, 11 kişi yaralandı

    Kırklareli'nde Bulgaristan'a gitmek için yola çıkan Metro Turizm'e ait otobüs, Kavaklı Beldesi Koru mevkiinde yoldan çıkarak ağaçlık alana devrildi. Kazada sürücü dahil 11 kişi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi.

  • TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da
    14:33 TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da

    TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen çocuklar, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi gören yaşıtlarını ziyaret etti. Şenlikte çocuklar, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve hastane yetkilileriyle birlikte pasta kesti, hediyeler takdim etti. Şenliğe 29 ülkeden 500 çocuk katılıyor.

  • Niğde'de ilaçlanan patatesler neden kırmızıya dönüştü?
    14:24 Niğde'de ilaçlanan patatesler neden kırmızıya dönüştü?

    Türkiye'nin patates üretiminde lider konumunda olan Niğde'de, üzerine ilaç sıkılan patateslerin neden kırmızıya döndüğü merak konusu oldu. Sağlık açısından herhangi bir zararının olup olmadığı ise bilinmiyor.

  • Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nden 3 kedi ve 1 köpek daha sahiplendirildi
    14:20 Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nden 3 kedi ve 1 köpek daha sahiplendirildi

    Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi, binlerce sokak hayvanını sahiplendirerek örnek olmaya devam ediyor. Merkezde bakımları yapılan 3 kedi ve 1 köpek daha sıcak yuvalara kavuşturuldu. Sahiplendirme konusunda bilgi almak isteyenler ise Doğal Yaşam Merkezi'ne ulaşabilirler.

  • Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
    14:11 Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan motosikletin refüje çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
    14:00 Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Gümüşhane ve Trabzon arasındaki Yeni Zigana Tüneli'nde meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek tünel duvarına çarptı ve hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Trabzon'da Vargel Sistemli Teleferikte Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi
    13:58 Trabzon'da Vargel Sistemli Teleferikte Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi

    Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bulunan vargel sistemli teleferikte kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. Özel bir şirketin arama kurtarma ekibi tarafından gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği teleferikte mahsur kalanlar kurtarıldı. Kurtarma malzemelerinin teleferik kabininin içinde bulunması sayesinde tahliye işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.

  • Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: 11 Yaralı
    13:49 Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: 11 Yaralı

    Kırklareli'nde Bulgaristan'a gitmek için İstanbul'dan hareket eden bir yolcu otobüsü, Kavaklı beldesi Koru mevkiinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada, sürücü dahil olmak üzere 11 kişi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Kırklareli Valisi, Belediye Başkanı ve İl Jandarma Komutanı da bölgeye gelerek çalışmaları takip etti.

  • Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi
    13:48 Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan yangında zarar gören marketin hasarı dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde marketteki ürünlerin tamamen yandığı ve çatının çöktüğü görüldü.

  • Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti
    13:44 Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

    Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kanalizasyon borusu döşerken meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi hayatını kaybetti.


Advertisement