Bozyazı'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Bozyazı'da Bayramlaşma

Bozyazı\'da Bayramlaşma

Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, ülkede huzur içinde rahat bir bayram geçiriliyorsa bunun askerlerimiz, polisimiz ve güvenlik kuvvetlerimizin varlığı sayesinde olduğunu söyledi.

26.09.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, ülkede huzur içinde rahat bir bayram geçiriliyorsa bunun askerlerimiz, polisimiz ve güvenlik kuvvetlerimizin varlığı sayesinde olduğunu söyledi.

Bozyazı Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramı nedeniyle Bozyazı Öğretmenevi'nde bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, Kaymakam Suat Yıldız'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Yüzbaşı Savaş Cingöz, Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Emniyet Müdürü İsrafil Ergün, CHP İlçe Başkanı Nevzat Turgay, MHP İlçe Başkanı Turhan Tuna, Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanı Dolunay Tandoğan ve daire müdürleri katıldı.

Buradaki programın ardından Kaymakam Yıldız ve beraberindekiler İlçe Emniyet Müdürlüğü, 112 Acil Servis İstasyonu, Devlet Hastanesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek bayramlaştı. İlçe Jandarma Komutanlığı'nda törenle karşılanan Yıldız, askerlerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ise nöbetçi polislerin bayramını kutlayarak toplu fotoğraf çektirdi.

Yıldız, burada yaptığı konuşmada, huzur içinde bir bayram geçiriliyorsa bunun askerlerimiz, polisimiz ve güvenlik kuvvetlerimizin varlığı sayesinde olduğunu belirterek, "Ülke genelindeki ve Bozyazı'daki güvenlik güçlerimizin tamamına çok teşekkür ediyorum. Varlıkları ülkemize huzur ve güven veriyor. Ülkenin tüm vatandaşları olarak kamu güvenliğini ve esenliğimizi sağlayan güvenlik kuvvetlerimizin yanındayız, Allah yardımcıları olsun. Allah hepsini korusun, hepsinden razı olsun. İyi bayramlar diliyorum" dedi.

Yıldız, jandarma ekiplerini yaptığı kutsal görevden dolayı tebrik ettiğini ifade ederek, "Başta komutanlar olmak üzere onlara emanet olan vatan evlatlarını Allah her türlü tehlikeden korusun. Onların varlığı ülkemizin teminatıdır. İnşallah bu teminat, bu varlık sonsuza kadar sürer. Ülkemiz ilelebet muhafaza ve Atatürk'ün dediği gibi 'müdafaa' olur. Bununda en büyük unsurlarından bir tanesi kahraman jandarma personelimizdir. Ben meslek hayatım boyunca her zaman özverili çalışmalarına şahit oldum. Jandarma personelini kutluyorum. Yaptıkları bu kutsal görevde Allah yardımcıları olsun" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozyazı'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement