Bozyazı Kaymakamı Yıldız'dan Gaziler Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Bozyazı Kaymakamı Yıldız'dan Gaziler Günü Kutlaması

Bozyazı Kaymakamı Yıldız\'dan Gaziler Günü Kutlaması

Mersin’in Bozyazı İlçesi Kaymakamı Suat Yıldız, şehitler ve gazilerin Türk milletinin gönlünde minnet ve şükranla yaşadıklarını belirterek, gazilerin Gaziler Günü’nü kutladı.

18.09.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı İlçesi Kaymakamı Suat Yıldız, şehitler ve gazilerin Türk milletinin gönlünde minnet ve şükranla yaşadıklarını belirterek, gazilerin Gaziler Günü'nü kutladı.

Kaymakam Yıldız, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk milletinin, işgal ve esarete alışık olmayan asil ve büyük bir millet olduğunu vurgulayan Yıldız, "Türk milleti, vatanı, bayrağı ve kutsal saydığı değerleri uğruna, en zor şartlar altında dahi yılmadan mücadele vererek tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği yüce gayretleri sebebiyle TBMM tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde mareşallik rütbesi ile gazilik unvanı verilmiş, bu gün gazilerimizi minnetle anacağımız bir gün olmuştur. Vatanımızın birliğini korumak, dirliğini sağlamak ve esenliğini devam ettirmek amacıyla şehitlerimiz ile gazilerimizin gösterdikleri bu cesaret ve fedakarlık onları milletimizin gönlünde ilelebet minnet ve şükranla yaşatmaktadır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden kahraman şehitlerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozyazı Kaymakamı Yıldız'dan Gaziler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement