Bp'nın Destekledıgı Mıllı Sporculardan Rıza Kayaalp Sampıyon Oldu - Son Dakika
Güncel

Bp'nın Destekledıgı Mıllı Sporculardan Rıza Kayaalp Sampıyon Oldu

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'ne sponsor olan BP'nin desteklediği milli sporcu 120 kiloda grekoromen güreşçi Rıza Kayaalp, Belgrad Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya.

23.03.2012 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'deki faaliyetlerinin 100. yılını kutlayan ve bu çerçevede Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'ne sponsor olan BP'nin desteklediği milli sporcu 120 kiloda grekoromen güreşçi Rıza Kayaalp, Belgrad Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

BP Türkiye ailesi olarak Rıza Kayaalp'ın başarısı ile gurur duyduklarını belirten BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding "Final mücadelesini televizyon başında nefeslerimizi tutup izledik. Avrupa Şampiyonu unvanını kazandığı için gerçekten çok büyük bir sevinç ve gurur duyduk. Tüm çalışanlarımızla, bayilerimizle ve müşterilerimizle Rıza'yı gönülden destekliyoruz. Daha pek çok başarı elde edeceğine inanıyoruz, tebrik ediyoruz" dedi.

BP Türkiye ile Milli Olimpiyat Komitesi arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan sponsorluk anlaşması çerçevesinde BP Türkiye Olimpiyat takımında yer alan 5 milli sporcuyu da destekliyor. Bu sporcular arasında 120 kiloda grekoromen güreş dalında Avrupa Şampiyonu olan Rıza Kayaalp'ın yanı sıra, yelken dalında Nazlı Çağla Dönertaş, judo dalında Gülşah Kocatürk, halterde Mete Binay ve jimnastik dalında Göksu Üçtaş bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bp'nın Destekledıgı Mıllı Sporculardan Rıza Kayaalp Sampıyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement