Brabec: "Kasımpaşa Maçına Çok İyi Hazırlandık" - Son Dakika
Spor

Brabec: "Kasımpaşa Maçına Çok İyi Hazırlandık"

Brabec: "Kasımpaşa Maçına Çok İyi Hazırlandık"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un yeni transferi Jakub Brabec, Kasımpaşa maçına çok iyi hazırlandıklarını, bir an önce lige başlamak istediklerini söyledi.

09.08.2018 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çek futbolcu, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı  açıklamada, takımla çalışmalara yeni başladığını belirtti.
Daha sonra hazırlık maçında görev aldığını ifade eden 26 yaşındaki  savunma oyuncusu, "Hem kendimin hem de takımın hazır olduğunu düşünüyorum." dedi.
Jakub Brabec, tesisleri beğendiğini anlatarak, "Burada insanların bana  yaklaşımı çok güzel. O yüzden burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Belçika ile  kıyaslarsak burada daha güzel bir ortamın olduğunu söyleyebilirim." diye konuştu.
Rizespor'a transfer olmadan önce Kasımpaşa'da forma giyen milli takım  arkadaşı David Pavelka ile konuştuğunu ifade eden Brabec, sözlerini şöyle  sürdürdü:
"O bana çok güzel şeyler söylemişti. Gerek Türkiye ve gerekse Çaykur  Rizespor hakkında. O yüzden Kasımpaşa'yı çok az da olsa biliyorum. Kasımpaşa  maçına çok iyi hazırlandık. Bir an önce lige başlamak istiyoruz. Umarım her şey  bizim için çok güzel geçer. Hergün burada yeni bir şeyler öğreniyorum. Halen daha  uyum sürecindeyim."
Brabec, taraftarlara bir mesajı olduğunu da aktararak, "Umarım maça  gelirler. Tribünleri doldururlar, ben onları orada görmek istiyorum. Bize  yardımcı olsunlar. Biz bir şekilde maçı kazanırız." ifadelerini kullandı

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Brabec: 'Kasımpaşa Maçına Çok İyi Hazırlandık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement