Brad Pitt'in Rol Aldığı Bilim Kurgu Filmi Ad Astra'dan İlk Fragman Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Brad Pitt'in Rol Aldığı Bilim Kurgu Filmi Ad Astra'dan İlk Fragman Geldi

Brad Pitt\'in Rol Aldığı Bilim Kurgu Filmi Ad Astra\'dan İlk Fragman Geldi

Brad Pitt ve Tommy Lee Jones'un yer aldığı bilim kurgu filmi Ad Astra'dan ilk fragman geldi. Film, 18 Eylül'de vizyona girecek.

05.06.2019 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollywood'un son yıllarda bilim kurgu filmlerine ayrı bir ilgisi var. Gişede başarıyı yakalayan ve eleştirmenlerden geçer not alan bilim kurgular, adeta bir akım başlattı.

Bu akıma son olarak Ad Astra katılıyor. Başrollerinde iki önemli aktör, Brad Pitt ve Tommy Lee Jones'un bulunduğu filmin ilk fragmanı yayınlandı. Filmin daha önce 20 Eylül olarak açıklanan ilk gösterim tarihi de 18'ine çekildi.

Brad Pitt'in Rol Aldığı Bilim Kurgu Filmi Ad Astra'dan İlk Fragman Geldi

Filmde Brad Pitt'i, yıllar önce uzayda yaşamı ararken kaybolan babasını bulmaya çalışan bir adam rolünde görüyoruz. Aradan geçen yıllarda, dünya "The surge" adı verilen bir durumdan muzdarip olmuş durumda. Bu olayın, Pitt'in "çok gizli bir materyal" ile denemeler yapan babasıyla bir alakası olup olmadığını bilmiyoruz. Bildiğimiz şey, bu surge yüzünden Güneş Sistemi'nin tehlikede olması.

Filmin yönetmen koltuğunda James Gray oturuyor. Daha önce de The Lost City of Z adlı filmde beraber çalışan ikili, tekrar bir araya geliyor. O filmde de başrolde Pitt'in olması bekleniyordu ancak takvimlerdeki uyuşmazlık nedeniyle Pitt, rolden vazgeçip yapımcı olmuştu.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Brad Pitt'in Rol Aldığı Bilim Kurgu Filmi Ad Astra'dan İlk Fragman Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement