Brand Week Istanbul'da Ünlüler Geçici - Son Dakika
Güncel

Brand Week Istanbul'da Ünlüler Geçici

Brand Week Istanbul\'da Ünlüler Geçici

Başta Brand Week Istanbul'un onur konuğu Şener Şen olmak üzere; Çağla Şıkel, Aleyna Tilki, Arzum Onan, Mehmet Okur, Ezgi Mola, Tuba Ünsal, Engin Altan Düzyatan, Ayhan Sicimoğlu, Doğu Demirkol, Fatih Altaylı ve daha birçok ünlü isim "Sınır Tanımayan Fikirler"ini katılımcılarla paylaştı.

09.11.2018 11:42  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 6. kez düzenlenen Brand Week Istanbul, pek çok ünlü ismin oturumlarına sahne oldu

Pazarlama, reklam ve iletişim sektörleri başta olmak üzere, tüm yaratıcı sektörlerin öncü isimlerini ağırlayan Brand Week Istanbul, üç güne yayılan programında birbirinden değerli ünlü konuşmacıları ağırladı.

Brand Week Istanbul'un onur konuğu olarak bu yılki programında bulunan ve hayatında ilk kez bir oturumda konuşmacı olarak yer alan Şener Şen, ilhamla dolu hayatını anlattı. Pek kimsenin bilmediği öğretmenlik kariyerinin ardından Şehir Tiyatroları'na oyunculuk yapmak üzere başvurmasıyla yaşadığı dönüşümü, sinema dünyasındaki yerinin Hababam Sınıfı'nda yer almasıyla uğradığı değişimi paylaşan Şener Şen, usta yönetmen Ertem Eğilmez'le olan anılarına da değinerek Aralık ayında Zengin Mutfağı oyunuyla tiyatroya döneceğinin haberini verdi.

Brand Week Istanbul'un ikinci gününde "The Money Man" lakaplı Mehmet Okur, 13 yaşında başladığı basketbol hayatını, NBA'e uzanan hikayesini katılımcılara aktardı. Tarihte pek çok ilham veren örneğe sahip Anadolu kadınlarının ilham verici hikayelerinin Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı üzerinden değerlendirildiği "Sınırları Aşan Kadınlar" oturumundaysa Engin Altan Düzyatan, takım oyuncularına eşlik etti.

Bayer'in "365 Gün Tenefüste Sağlık Hareketi"nin anlatıldığı oturumdaysa marka elçisi Tuba Ünsal moderatörlük yaptı. Proje kapsamında çocuklar için tasarlanan seksek oyununu oynayan Tuba Ünsal, tüm çocukları bu hareketin bir parçası olmaya davet etti. Cinsiyetçi kalıpların varlığının devam edemeyeceğinin altının çizildiği bir diğer oturumdaysa Arzum Onan konuşmacı olarak yer aldı.

Sınır tanımayan dünyada insanların birbirine temas etmesinin kolaylaştığı, günümüzde her şeyin ulaşılabilir olduğunun konuşulduğu Facebook oturumunda Ezgi Mola konuşmacı oldu. Club Marvy oturumunda ise Türk turizminin sınırlarını aşmasının yöntemleri Ayhan Sicimoğlu eşliğinde konuşuldu. Dijital devrim sonrası medya başlığı Fatih Altaylı'nın yer aldığı oturumda değerlendirildi.

Brand Week Istanbul'un YouTube küratörlüğünde düzenlenen YouTube Pulse sahnesinde medyadaki dönüşüm ve videonun gücü oturumu Çağla Şıkel moderatörlüğünde yapılırken, Stand-Up gösterisiyle Doğu Demirkol, "Yeni Dünyada Müzikle Büyümek" başlığında Aleyna Tilki katılımcılarla buluştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Brand Week Istanbul'da Ünlüler Geçici - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement