Breaking Bad Dizisine Özenip Cesedi Eritmeye Çalıştılar - Son Dakika
Dünya

Breaking Bad Dizisine Özenip Cesedi Eritmeye Çalıştılar

Fransa'da üç öğrenci, başka bir öğrenciyi uyuşturucu borcu nedeniyle öldürdükten sonra tıpkı dizideki gibi cesedi asitle eritmeye çalıştı.

10.08.2015 14:06  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'da, akıllara dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip Breaking Bad dizisini getiren bir cinayet işlendi. Üç öğrenci, başka bir öğrenciyi uyuşturucu borcu nedeniyle öldürdükten sonra tıpkı dizideki gibi cesedi asitle eritmeye çalıştı.

CESEDİ PLASTİK KONTEYNER İÇİNDE BIRAKTI

İngiliz Telegraph gazetesinde yer alan habere göre, 4 bin 250 sterlinlik uyuşturucu borcu nedeniyle öldürüldüğü belirtilen 23 yaşındaki Eva Bourseau'nun cesedini Toulouse'daki evinin önünde annesinin bulduğu ifade edildi. Cesedin plastik konteyner içinde bırakıldığı bildirilirken, zanlılardan birinin Breaking Bad dizisine özendiklerini söylediği açıklandı.

ASİT DÖKTÜLER

Genç kızı öldüren ve geride iz bırakmak istemeyen 4 kişi, ilk olarak konteynıra sığdırmak için cesedin kollarını ve bacaklarını kesti. Daha sonra Bouseau'nun cansız bedenini bir konteynıra koyan zanlılar, konteynıra hidroflorik asit dökerek bu şekilde cesetten kurtulmayı planladı. Gençlerden biri ise bu işlemden sonra belirli aralıklarla eve gelerek cinayet mahallini temizledi, evden eşya çaldı ve cesedin durumunu kontrol etti.

TIPKI DİZİDEKİ GİBİ

Aaron Paul ve Bryan Cranston'ın başrollerinde yer aldığı Breaking Bad dizisinde, uyuşturucu işine giren Jesse Pinkman ve Walter White, düşmanlarını öldürdükten sonra cesedi asitle eritiyordu.

Breaking Bad Dizisine Özenip Cesedi Eritmeye Çalıştılar

Son Dakika Dünya Breaking Bad Dizisine Özenip Cesedi Eritmeye Çalıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • olga: Dizilerden kötü mesajlar 15 7 Yanıtla
  • joker: saka maka harika bir dizi,sattlerce izleyebilirim. 10 4 Yanıtla
    Akşam : Akşam bakayıl film arıyorum bende 2 2
  • W.W: Ee nasıl yakalandılar o zaman 2 1 Yanıtla
  • Olcay: Demekki erimiyomus heee 2 0 Yanıtla

Advertisement