Antrenmanlara çıkmayan Balotelli'nin sözleşmesi feshedildi - Son Dakika
Spor

Antrenmanlara çıkmayan Balotelli'nin sözleşmesi feshedildi

Antrenmanlara çıkmayan Balotelli\'nin sözleşmesi feshedildi

Kulübü Brescia ile antrenmanlara çıkmayan ve Başkan Massimo Cellino ile de sorunlar yaşayan İtalyan golcü Mario Balotelli'nin sözleşmesi feshedildi. Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan tecrübeli golcü, bu sezon İtalyan ekibiyle sadece 5 gol atabildi.

06.06.2020 10:36  Güncelleme: 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seria A ekiplerinden Brescia'da forma giyen İtalyan golcü Mario Balotelli, antrenmanlara çıkmayınca Brescia Başkanı Massimo Cellino ile arasında sorunlar yaşanmıştı. Antrenmanlara katılmamaya devam eden Balotelli'nin sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

SADECE 5 GOL ATABİLDİ

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Brescia'nın 29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin tek taraflı feshettiği ifade edildi. Yıldız futbolcunun 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

2019 yaz transfer döneminde İtalyan ekibine katılan Balotelli, 19 resmi maçta rakip fileleri 5 kez havalandırdı. İtalyan golcü, kariyerinde Inter, Milan, Manchester City, Liverpool, Nice ve Marsilya takımlarında da forma giydi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antrenmanlara çıkmayan Balotelli'nin sözleşmesi feshedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • OKTAY: Cimbom elindeki sıkıntılı Mbaye Diagne yi gönderemeden ikinci sıkıntılı adamla ilgileniyor.. Bu adamlara futbol oynatamassınız... 0 0 Yanıtla
  • Net: Sonunda balo bedava. Türk basini şimdi size sesleniyorum bu durumda bile bizden alan olmazsa balotelli bilmem kime geliyor diye bir daha yazanı öpelim mi. 0 0 Yanıtla

Advertisement