Brett Mcgurk Suriye'den Fotoğraflar Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Brett Mcgurk Suriye'den Fotoğraflar Paylaştı

Brett Mcgurk Suriye\'den Fotoğraflar Paylaştı

Geçtiğimiz hafta Ankara'da temaslarda bulunan ABD'nin IŞİD ile mücadele özel temsilcisi Brett McGurk, Ankara ziyareti öncesi bulunduğu Rakka'dan fotoğraflar paylaştı.

03.07.2017 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta Ankara'da temaslarda bulunan ABD'nin IŞİD ile mücadele özel temsilcisi Brett McGurk, Ankara ziyareti öncesi bulunduğu Rakka'dan fotoğraflar paylaştı.

Rakka operasyonunu ve IŞİD sonrası ortaya çıkacak süreci değerlendirmek, bölgede istikrarı sağlamak ve göç etmek zorunda kalmış insanların durumunu görüşmek için Rakka'da olan Brett McGurk, Twitter hesabından Rakka'da çektiği fotoğrafları paylaştı.

Yaşanan gelişmeleri göstermek için Suriye'nin eski ve yeni fotoğraflarını paylaşan McGurk, altı hafta önce IŞİD'den temizlenen Tabka'da da hayatın normalleşme sürecini gösteren fotoğraflarla birlikte çeşitli bilgiler verdi. McGurk, Mayıs ayında göç etmek zorunda kalan vatandaşların fotoğrafı ile birlikte şehri boşaltan IŞİD militanlarının fotoğraflarını paylaşarak insani yardımların ulaştığını ve pazarlarda satışların başladığını duyurdu.

Tabka Barajı'ndan da fotoğraflar paylaşan McGurk, Suriye'li mühendislerin barajda çalışmaya başladıklarını bildirdi.

IŞİD'e karşı koalisyonun 14 Temmuz tarihinde toplanarak, belirlenecek bölgelere gelişmiş yardımların yapılacağını ve acil olarak istikrar sağlanması gereken bölgelere odaklanacaklarını duyurdu. - Ul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Brett Mcgurk Suriye'den Fotoğraflar Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement