Brezilya'da Gündem Giuliano - Son Dakika
Spor

Brezilya'da Gündem Giuliano

Brezilya\'da Gündem Giuliano

Antalyaspor maçında Fenerbahçe’nin yıldızı olan Giuliano, ülkesi Brezilya’da da tam not aldı. Dünya Kupası öncesi tecrübeli yıldızın başarısına vurgu yapıldı.

24.04.2018 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Umut Eren/ Skorer Dış Haberler
Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 4-1 yendiği maçta 2 asist ve 1 gol atarak geceye damgasını vuran Giuliano, ülkesi Brezilya'da gündeme oturdu.
2018 Dünya Kupası'na sayılı günler kala nihai kadrosunu belirlemek üzere olan Brezilya Teknik Direktör Tite'ye Giuliano hatırlatmaları yapıldı.
Yaklaşık 21 gün sonra Dünya Kupası kadrosunu açıklayacak Tite ve ekibi için Giuliano'nun başarılı performansı gösterildi.
Brezilya basını, Fenerbahçeli futbolcuyu büyük haber olarak manşetlere çıkardı. Globo Esporte sitesi, 'Giuliano parlıyor' başlığı ve yıldız oyuncunun gol sevincini öne çıkardı. Haberin detayında, "Tite'nin radarında olan Giuliano, 4-1 kazanan takımında 2 asist, 1 gol yaptı, parladı" ifadelerini kullandı.
Terra Brasil sitesi de, "Tite'nin radarı: Giuliano'nun performansıyla Fenerbahçe 4 gollü galibiyet aldı. Giuliano'nun performansıyla Fenerbahçe şampiyonluk mücadelesine devam etti" denildi.
Zero Hora da, "Dünya Kupası öncesi Giuliano şovunu, performansını gösterdi. Fenerbahçeli oyuncu, asistleri ve golüyle takımına 4-1'lik galibiyet getirdi" yorumu yapıldı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Brezilya'da Gündem Giuliano - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement