Brezilya'da koca şiddeti! Eşi tarafından darbedilen hamile kadın camdan atlamaya çalıştı - Son Dakika
Dünya

Brezilya'da koca şiddeti! Eşi tarafından darbedilen hamile kadın camdan atlamaya çalıştı

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde eşine şiddet uygulayan adamın görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Kocası tarafından darbedilen 10 haftalık hamile bir kadının, evlerinin penceresinden atlayarak kaçmaya çalıştığı görülüyor. 2 yıllık ilişkileri boyunca defalarca şiddet gördüğünü ifade eden kadını, komşularının olaya tanık olup polise haber vermesi kurtarırken, polis şefi "Belki de komşular polisi aramamış olsaydı ve olanları kameraya almasaydı, kurban hayatta kalamayacaktı" dedi.

17.09.2021 12:06  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rahatsız edici olay, Cumartesi günü Rio de Janeiro'nun Duque de Caxias kasabası sakinleri tarafından kaydedildi. Görüntülerde, 35 yaşındaki María José'nin sol bacağını pencerenin üzerine koyduğu görülüyor. Ancak hamile olduğu aktarılan kadının 32 yaşındaki eşi Vitor Batista, kafasından tutup çekerek onu daireye geri çekiyor gibi görünüyor.

Brezilya'yı ayağa kaldıran görüntü! Kocası tarafından darbedilen hamile kadın camdan atlamaya çalıştı

KOMŞULAR POLİSE HABER VERİNCE TUTUKLANIP MERKEZE GÖTÜRÜLDÜ

İkinci bir video, hamile anneyi pencere pervazından geriye doğru eğilmiş halde gösteriyor. Batista daha sonra pencereyi kapatmaya çalışırken karısını kendisine doğru çekiyor. Olayı gören komşular, polise haber verdi ve olay yerine gelen güvenlik güçleri Batista'yı tutuklayarak polis merkezine götürdü.

Brezilya'yı ayağa kaldıran görüntü! Kocası tarafından darbedilen hamile kadın camdan atlamaya çalıştı

YETKİLİLERE "SADECE BİR AİLE KAVGASI" DEMİŞ

Batista'nın Pazartesi günü José'nin yardım isteyen bir not yazıp onu pencereden aşağı attığını öğrenince öfkelendiği bildirildi. Brezilya haber kanalı G1'e göre, Batista yetkililere kavganın 'sadece bir çiftin kavgası' olduğunu söyledi.

Brezilya'yı ayağa kaldıran görüntü! Kocası tarafından darbedilen hamile kadın camdan atlamaya çalıştı

MAYIS AYINDA PENCEREDEN ATLAYIP KAÇMAK İSTEMİŞ

José ise televizyon kanalına yaptığı açıklamada, iki yıllık kocasının ilişkileri boyunca onu defalarca dövdüğünü söyledi. Batista'nın önceki ilişkisinden dolayı kendisini ve dört yaşındaki oğlunu tehdit ettiği de iddia edildi.

José'nin daha önce de Mayıs ayında kaçmak için pencereden atladığı bildirildi. José, "Çok kıskançtı ve sahipleniciydi. İşe gitmek için sokağa çıkmama bile izin vermiyordu. İşimi bile kaybettim" dedi.

Brezilya'yı ayağa kaldıran görüntü! Kocası tarafından darbedilen hamile kadın camdan atlamaya çalıştı

"HER ZAMAN DEĞİŞEBİLECEĞİNE İNANDIM ANCAK DEVAM ETTİ"

Sürekli eşi tarafından istismara uğramasına rağmen José, Batista'nın sonunda değişeceğini umuyordu. Jose, "Her zaman değişebileceğine inandım, ancak saldırganlık devam ediyor. Ve daha da kötüye gidiyor" diyerek ekledi: "Gitmeye cesaretim yoktu. Utandım."

Polis şefi Fernanda Fernandes, komşuların José'nin hayatını kutardığını söyledi ve "Belki de komşular polisi aramamış olsaydı ve olanları kameraya almasaydı, kurban hayatta kalamayacaktı" dedi.

Brezilya\'da koca şiddeti! Eşi tarafından darbedilen hamile kadın camdan atlamaya çalıştı

Son Dakika Dünya Brezilya'da koca şiddeti! Eşi tarafından darbedilen hamile kadın camdan atlamaya çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor
    09:37 Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor

    Gazze'de, Ukrayna'dakinden daha çok enkaz olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler, savaşın altıncı ayında, patlamamış mühimmatı temizlemek için daha fazla fon arıyor.

  • İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var
    09:35 İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var

    İsrail'in İran'a başlattığı saldırı sonrasında İran'ın cevabının ne olacağı merak ediliyordu. İranlı yetkili, yaptığı açıklamada İran'ın, İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planı olmadığını söyledi.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.

  • İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü
    07:22 İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü

    İran medyasında yer alan haberlere göre, İsfahan şehir merkezinde patlama sesleri duyuldu; birçok şehirde de uçuşlar askıya alındı. İran, Cumartesi günü İsrail’e yönelik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) bir saldırı gerçekleştirmişti. Füze ve İHA’ların neredeyse tamamı ABD, İngiltere ve diğer müttefiklerinin desteğiyle İsrail hava savunma sistemleri tarafından engellendi. Bu saldırı, 1 Nisan’da Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na yönelik İsrail saldırısına misilleme niteliğindeydi. Şam’daki İsrail saldırısında üst düzey İranlı komutanlar öldürüldü. İsfahan eyaleti büyük bir hava üssüne, önemli bir füze üretim ve birkaç nükleer tesise ev sahipliği yapıyor.

  • Tokat'ta depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
    07:18 Tokat'ta depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta 5.6'lık depremin etkisi gün ağarınca ortaya çıktı. Adeta beşik gibi sallanan Sulusaray ilçesinde hasarın boyutu havadan alınan görüntülerle gözler önüne serildi. Görüntülerde çok sayıda binanın yıkıldığı, minarelerin düştüğü görülürken kentteki insanlar sabaha kadar korku dolu bir gece geçirdi.

  • İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! İsfahan'ı hedef alan 3 drone imha edildi
    07:14 İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! İsfahan'ı hedef alan 3 drone imha edildi

    İsrail, İran'ın 300'e yakın füze ve İHA ile düzenlediği "Gerçek Vaat" operasyonuna misilleme yaptı. İran Devlet Televizyonu hava savunma sistemlerinin devreye girdiğini ve İsfahan'ı hedef alan 3 dronenin havada imha edildiğini açıkladı. İran'da tüm uçuşlar askıya alınırken, yetkililer füze saldırısı olmadığını belirtip, "İsfahan'daki patlamalar hava savunma sistemimizden kaynaklı" ifadelerini kullandı.


Advertisement