Brezilya'dan Gelen Kadının Valizinde 5 Kilogram Kokain Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Brezilya'dan Gelen Kadının Valizinde 5 Kilogram Kokain Ele Geçirildi

Haber: Çağatay KENARLI - Kamera: İstanbul DHA İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Brezilya'dan Atatürk Havalimanı'na gelen bir kadının valizinde 5 kilo 185 gram kokain ele geçirdi.

08.12.2017 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Çağatay KENARLI - Kamera: İstanbul DHA İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Brezilya'dan Atatürk Havalimanı'na gelen bir kadının valizinde 5 kilo 185 gram kokain ele geçirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 Aralık'ta Brezilya'nın Sao Paulo şehrinden Atatürk Havalimanı'na gelen Nijerya uyruklu F.O.A. adlı kadının uyuşturucu madde taşıdığından şüphelendi. Polis ekipleri F.O.A.'nın valizinde ve sırt çantasında yaptığı aramada 24 metal silindir içine zulalanmış 5 kilo 185 gram kokain buldu. Gözaltına alınan ve polisteki sorgusu tamamlanan kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Atatürk Havalimanı'nda yaptığı operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Brezilya'dan Gelen Kadının Valizinde 5 Kilogram Kokain Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement