Britney Spears'ın Estetik Doktorundan Türkiye'de Ameliyat - Son Dakika
Güncel

Britney Spears'ın Estetik Doktorundan Türkiye'de Ameliyat

Britney Spears\'ın Estetik Doktorundan Türkiye\'de Ameliyat

BU yıl ilki gerçekleştirilen "Aestheticstanbul" dünyaca ünlü estetik cerrahlarını bir araya getirdi.

31.08.2018 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BU yıl ilki gerçekleştirilen "Aestheticstanbul" dünyaca ünlü estetik cerrahlarını bir araya getirdi. Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears'ın ameliyatını gerçekleştiren Dr. Luiz Toledo ve İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi'nin doktoru Dr. Renato Calabria sempozyumda önemli ameliyatlara imza atmaya hazırlanıyor.

Estetik International ev sahipliğinde Mecidiyeköy'de yer alan Fairmont Quasar'da düzenlenen "Aestheticstanbul" sempozyumunun açılışı tıp öğrencileri ve estetik uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Estetik International CEO'su Cenk Akın, "Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir proje ile sizlerle birlikteyiz. Estetik dünyası için önemli bir adımı birlikte atıyoruz. Dünyanın dört bir yanından gelen alanında uzman doktorlarımızla birlikte dolu dolu 3 gün yaşayacağız" dedi. Akın'ın ardından Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Bülent Cihantimur ve Dr. Aris Sterodimas konuşmalarını gerçekleştirdi. Açılış sonrası üç ameliyathanede üç farklı operasyon yapıldı.

OPERASYONLARI 60'YA YAKIN TIP ÖĞRENCİSİ İZLİYOR

60'ya yakın tıp öğrencisi ve estetik uzmanı operasyonları canlı canlı izleme fırsatı buldu.  Öğrenciler ve estetik uzmanları dünyaca ünlü hekimlerle bir araya gelerek ameliyatların ardından onlara sorular yöneltti. Dr. Enzo Citarella yüz germe ve göz kapağı, Dr. Amjad Al-Yousef göz kapağı cerrahisi, Dr. Steve Cohen ise yağ transferiyle yüz germe ameliyatı yaptı.

3 GÜN BOYUNCA 21 FARKLI OPERASYON GERÇEKLEŞECEK

3 gün boyunca toplam 21 estetik operasyonun gerçekleşeceği sempozyumda ünlü isimlerin doktorları önemli ameliyatlara imza atacak. Yarın Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears'in doktoru Dr. Luiz Toledo yağ transferiyle meme büyütme ameliyatı gerçekleştirecek. Pazar günü ise İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi'nin doktoru Dr. Renato Calabria yağ transferiyle yüz germe operasyonuna imza atacak.

(-GÖRÜNTÜ) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Britney Spears'ın Estetik Doktorundan Türkiye'de Ameliyat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'da kuyumcu soygunu şüphelileri tutuklandı
    22:23 Giresun'da kuyumcu soygunu şüphelileri tutuklandı

    Giresun'un Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun soyulması olayıyla ilgili olarak yakalanan 3 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler, nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklandı.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.


Advertisement