Bruce Wıllıs, Göcek'te - Son Dakika
Güncel

Bruce Wıllıs, Göcek'te

Bruce Wıllıs, Göcek\'te

Ünlü sinema oyuncusu Bruce Willis, mavi yolculuğun vazgeçilmez mekanlarından Göcek'in Boynuzbükü Koyu'nda tatilini sürdürüyor.

31.05.2012 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sinema oyuncusu Bruce Willis, mavi yolculuğun vazgeçilmez mekanlarından Göcek'in Boynuzbükü Koyu'nda tatilini sürdürüyor.

Dünyaca ünlü sinema oyuncusu Bruce Willis, lüks bir yatla Ege ve Akdeniz'de çıktığı mavi yolculuğa devam ediyor. 28 Mayıs'da İztuzu sahiline gelen, buradan küçük bir tekneye geçip Dalyan kanallarında kız arkadaşı ile tur atan Willis, görüntülendiğini anlayınca hemen açıkta bekleyen 50 metre uzunluğunda 3 katlı 'Deja Too' isimle tekneye döndü. 'Deja Too', yeşil ve mavinin buluştuğu, dünya yıldızlarının vazgeçemediği Göcek koylarında 2 gün dolaştı. 'Deja Too' isimli 3 katlı motoryat Kapıdağı Yarımadası'ndaki nadide koylardan birisi olan Boynuzbükü'ne demir attı. Koyda demirli kalan yattan denize giren Willis'in yanında bir kadın arkadaşı olduğu görüldü. Özel korumaların da bulunduğu yattan tişörtüyle denize atlayan ünlü aktörü DHA görüntülendi.

Willis 2-3 dakika yüzdükten sonra yeniden motoryata çıktı. Teknede yemek yiyen Willis'in, kadın arkadaşı ile oldukça samimi olduğu görüldü. Willis'in korumaları ise zodiac bot ile Göek'e giderek alışveriş yaptı.

Amerikalı bir baba ve Alman bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Bruce Willis, gençlik yıllarını New Jersey'de geçirdi. Willis, Türk televizyonlarında da yayınlanan Moonlighting (Mavi Ay) adlı dizideki David Addison rolü ile şöhreti yakaladı ve çok sayıda filme imza attı. 1987 yılında evlendiği ünlü aktris Demi Moore'den 2000'de boşanan Willis'in üç çocuğu bulunuyor. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bruce Wıllıs, Göcek'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement