Bruno Alves'ten Ronaldo Golü - Son Dakika
Spor

Bruno Alves'ten Ronaldo Golü

Bruno Alves, skor 1-1’ken attığı enfes frikik golüyle takımını öne geçiren golü attı.

29.04.2015 07:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

36. dakikada Fenerbahçe frikik kazandı. O an topu isteyen Bruno Alves, vatandaşı Ronaldo'nun vuruş tarzıyla kaleci Harun'u avladı ve bu sezonki ilk golünü atarak takımına maçı kazandırdı.

Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör İsmail Kartal’ın, Bursa mücadelesinde savunmada yer verdiği Bruno Alves, skor 1-1’ken attığı enfes frikik golüyle takımını öne geçiren golü attı. 33’te Yeşil-Beyazlılar, Kanarya karşısında skora dengeyi getirdi. 3 dakika sonra ise Diego Ribas’ın düşürülmesi sonucunda Fenerbahçe, ceza sahasının dışında sol çaprazdan faul kazandı. Bu sırada Alves, hemen pozisyonun olduğu yere gelip, Diego’ya frikiği kullanmak istediğini söyledi. Bunun üzerine topun başına gelen Portekizli futbolcu, milli takımdan arkadaşı olan Real Madrid’li Cristiano Ronaldo’nun vuruş stilini kullanarak topu kaleye yolladı.

Ronaldo 1 senedir atamıyordu!

Kaleye giden topu kurtarmak isteyen Harun, uçmasına rağmen golü engelleyemedi. Bu sezonki ilk golünü, kupada atan tecrübeli stoper büyük sevinç yaşadı. CR7 gibi bir gol atan Alves, vatandaşını kıskandırdı. Çünkü Ronaldo, 29 Nisan 2014’te frikikten gol atmış ve ardından yaklaşık 1 sene bekledikten sonra ilk serbest vuruş golünü 11 Nisan 2015’te oynanan Eibar maçında atmıştı.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bruno Alves'ten Ronaldo Golü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement