BSNODS’un Yeni Müşterisi Bigmedya - Son Dakika
Güncel

BSNODS’un Yeni Müşterisi Bigmedya

SNODS, Müşteri Portföyüne Bersay İletişim Grubu Bünyesinde Bulunan Bigmedya'yı Kattı.

16.07.2010 12:28  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sadece halkla ilişkiler ajanslarına ve medya ilişkilerini kendi bünyelerinde oluşturdukları profesyonel ekiplerle yürüten kurumsal firmalara hizmet veren BSNODS platformunu kullanan şirketler arasında; Bersay İletişim Grubu, Communication Partner, Strateji Parkı, Paralel Danışmanlık, Solvent İletişim, LocoMira İletişim ve Metin Gürsoy PR gibi iletişim ajansları ile Altınbaş Mücevherat, Assos Pırlanta, International Finance Corporation, Hanna Home, Koleksiyon Home, Nurus, Oyak Çimento Grubu ve TSPAKB gibi kurumsal firmalar bulunuyor.

Bersay İletişim Grubu'nun BSNODS üyesi olmasının kendilerine önemli bir katkı sağladığını belirten BSNODS platformunun bağlı olduğu BilgiOdası'nın Genel Müdürü Aydın Sün, "Bersay İletişim Grubu gibi Türkiye'nin önde gelen iletişim gruplarından birinin BSNODS üyesi olması, sistemin en küçüğünden en büyüğüne her ölçekteki iletişim ajansının kullanımına uygun olduğunu gösteriyor. BSNODS tek müşterisi olan ajansların da, Bersay İletişim Grubu gibi onlarca müşteriye sahip ajansların da üzerlerindeki yükü alıyor ve iş yapma şekillerinde radikal değişiklikler yapmadan daha verimli çalışmalarına olanak tanıyor" dedi.

Üyelerine Türkiye genelinde yayınlanan yayınlar ve bu yayınlarda çalışan binlerce basın mensubuyla ilgili bilgileri internet üzerinden sunan BSNODS v2.0 ile üyeler, bültenlerini çok yüksek çözünürlüklü onlarca görselle birlikte kişiye özel olarak gönderebiliyor. Yüksek çözünürlüklü görsel içerse bile BSNODS üzerinden e-posta ile gönderilen basın bültenleri gazetecilerin e-posta kutularını doldurmuyor. Sistem gönderim sonrasında çeşitli raporlama imkanı da sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BSNODS’un Yeni Müşterisi Bigmedya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement