BTB, Bursa'da 2 Bin Fidan Dikecek - Son Dakika
Yerel

BTB, Bursa'da 2 Bin Fidan Dikecek

Bursa Ticaret Borsası, Orman Bölge Müdürlüğü ile imzaladığı protokol kapsamında, 2 bin fidan dikecek.

11.12.2015 11:57  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Ticaret Borsası (BTB), Orman Bölge Müdürlüğü ile imzaladığı protokol kapsamında, 2 bin fidan dikecek.

Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen protokol imza törenine BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın, BTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan, BTB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kırmızıay ve Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun katıldı.

Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, törende yaptığı konuşmada, Bursa'nın yaşanılabilir bir kent olmasında ormanların fonksiyonunun çok büyük olduğunu belirtti. Coşkun, şunları kaydetti:

"Ticaret ve sanayiyle ilgilenenler çevreye kısmen de olsa zarar verebiliyor. Bu anlamda Bursa'nın daha yeşil olması için katkı sağlayan BTB Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve BTB üyelerine duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Burada büyüyecek fidanlar tüm insanlığa hizmet edecektir."

BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın da üyelerinin genel itibariyle geçimini tarım ve hayvancılıkla sağladıklarını belirtti.

Aydın, bu nedenle doğanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "BTB olarak Bursa'nın tekrar Yeşil kimliğiyle anılması için elimizden gelen katkıyı koyuyoruz ve koyacağız. Bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Orman Bölge Müdürlüğümüze de gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BTB, Bursa'da 2 Bin Fidan Dikecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement