Btb Meclis Başkanı Aydın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Btb Meclis Başkanı Aydın Açıklaması

Btb Meclis Başkanı Aydın Açıklaması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu Bursa Ticaret Borsası (BTB), ev sahipliğinde Et Balık Tesisleri’nde toplandı.

09.11.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu Bursa Ticaret Borsası (BTB), ev sahipliğinde Et Balık Tesisleri'nde toplandı.

BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve yöneticilerin de iştirak ettiği toplantıda, Bursa Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, Et-Ba Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. Gelecekte gerçekleştirilecek iş birliklerinin konuşulduğu toplantıda, BTB Meclis Başkanı Aydın, "Bursa genç ve dinamik nüfusuyla en gözde ve en şanslı şehirlerden biri. Önümüzdeki dönemde en büyük sorun, genç ve yetişmiş iş gücünde olacaktır. Özellikle kuşak farklarının hızla belirginleştiği, günümüzde sizler kuşaklar arasında köprü görevi üstleniyorsunuz. Şehrimizde çok önemli markalarımız ve firmalarımız mevcut ve bu konuda daha yapacak çok işimiz var. Çünkü Türkiye'nin en büyük sorunu markalaşma. Genç girişimciler olarak yeni jenerasyonun beklentilerini doğru anlayıp teknolojiyle iç içe ve bu yönde hareket ederek özellikle inovasyon konusunda kentimize ve ülkemize çok şey katacağınızı kanaatindeyim. Bu anlamda hedefimiz bir: Kentimiz ve ülkemiz için durmadan üretmek" dedi.

"GENÇ NESİL 2023 HEDEFLERİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil ise, BTB'yle birlikte yeni projelere imza atmak istediklerini belirterek, "Genç nesil, 2023 ve ondan sonraki hedefler için çok önemli. Bizim de bugün burada bulunmamızdaki en büyük arzumuz BTB ile birlikte projelere beraber adım atabilmek" şeklinde konuştu.

BTB Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan da, "Bizler ne kadar birlik ve beraberlik içinde hareket edebilirsek, başarıyı da o kadar çabuk elde edebiliriz. Bunu bizden önceki kuşaklar başardı" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Btb Meclis Başkanı Aydın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement