BTK Avea Ve Superonline'nı Yazılı Olarak Uyaracak - Son Dakika
Ekonomi

BTK Avea Ve Superonline'nı Yazılı Olarak Uyaracak

BTK Avea Ve Superonline\'nı Yazılı Olarak Uyaracak

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu, çağrı merkezi hizmetlerinde hizmet kalitesi yükümlülüklerini yerine getirmedikleri için Avea ve Superonline'nı yazılı olarak uyaracak.

10.06.2016 17:48  Güncelleme: 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu, (BTK) çağrı merkezi hizmetlerinde hizmet kalitesi bildirimleri kapsamında, Superonline İletişim Hizmetleri AŞ ve Avea İletişim Hizmetleri AŞ'nin uyarılmasına karar verdi.

"YÜZDE SEKSENLİK HEDEF DEĞERİNİ SAĞLAYAMADILAR"

BTK'nın internet sitesinde yayımlanan karara göre, Superonline ve Avea, Kuruma yaptıkları 2015 yılı üçüncü dönem hizmet kalitesi bildirimlerinde, "Müşteri hizmetleri için cevap verme süresi" performans kriterinin yüzde 80'lik hedef değerini sağlayamadıkları için yazılı olarak uyarılacak.

BİR AY SÜREYLE SİTELERİNDE YER ALACAK

Söz konusu işletmeciler, ilgili raporlama döneminde çağrı merkezi hizmet kalitesi yükümlülüklerini yerine getirmediklerini, Kurum internet sayfasında bir ay süreyle duyuracak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi BTK Avea Ve Superonline'nı Yazılı Olarak Uyaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TUNÇ06: Ceza yok mu ceza ......ave geçecektim ii ki geçmemişim.... 1 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Telekoma yokmu uyarı ? Gerçi onların sistem çok güzel sen arıza var yazıyorsun onlar çözüldü yazıyor :) ne yaptında çözdün bi de hele çünkü benim net hala yok :)) 0 0 Yanıtla

Advertisement