Bto'dan 9 Firmaya Tebrik - Son Dakika
Yerel

Bto'dan 9 Firmaya Tebrik

Bto\'dan 9 Firmaya Tebrik

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu içinde yer alan 9 Balıkesir firmasına tebrik mesajı yayınladı.

24.07.2013 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu içinde yer alan 9 Balıkesir firmasına tebrik mesajı yayınladı.

BTO Başkanı Fahri Ermişler, yazılı olarak yaptığı açıklama ile İSO 500 listesinde yer alan 9 Balıkesir firmasını tebrik etti. Başkan Ermişler yaptığı açıklamada, "Bizim tek amacımız ekonomiyi canlandırmak, Balıkesir'i canlı, yaşanılabilir, cazibe merkezi bir yer haline getirmek. Bu çerçevede bölgemizden Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde olan 9 firmamızı özellikle tebrik ediyorum. Banvit, Şeker Piliç, Yörsan, Turyağ, Best, Mar Tüketim, Yarış Kabin, Bu Piliç, Tek Süt. Hepsini tek tek kutluyorum. Bununla birlikte Balıkesir ekonomisi değişim ve gelişim sürecinden geçiyor. Lojistik köy, organize sanayi bölgelerimiz, büyükşehir çalışmalarımız, otoyol projeleri ve daha birçok projeler ile gelişiyoruz büyüyoruz. Bizlerde özel sektör temsilcileri olarak kolları sıvadık. Komisyonlar kurarak, etkinlikler düzenleyerek, projeler üreterek, hedefler koyarak Balıkesir'i ve değerlerini daha yukarıya taşımaya gayret ediyoruz. Ülkemiz için gerçek anlamda kalkınma penceresi olup, bölgemizin kalkınma kapasitesini arttıran, müteşebbisin çalışma şevkine örnek olan, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu- 2012 listesinde olmasında ötürü firmalarımızı tekrar gönülden kutluyor, şahsım ve yönetim kurulum adına başarılarının devamı diliyorum" ifadelerini kullandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bto'dan 9 Firmaya Tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement