Btp Genel Başkanı Haydar Baş, Sevenleri ile Buluşacak - Son Dakika
Güncel

Btp Genel Başkanı Haydar Baş, Sevenleri ile Buluşacak

Btp Genel Başkanı Haydar Baş, Sevenleri ile Buluşacak

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş gelen yoğun istek üzerine bir kez daha sevenleriyle buluşacak.

20.02.2019 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş gelen yoğun istek üzerine bir kez daha sevenleriyle buluşacak. 20 Şubat Pazar günü ikincisi düzenlenecek olan gece Şişli'de Salon Figaro'da gerçekleşecek.

Program öncesi değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Haydar Baş "Kaleme aldığımız Hoş Geldin Atatürk eseri ile gerçek Atatürk'ü anlatıyoruz, yazdığımız Milli Ekonomi Modeli ile kapitalizmin tarihe gömülmesini sağlıyoruz, ortaya koyduğumuz Ehl-i Beyt külliyatıyla Alevi-Sünni ayrışmasına son vermeye çalışıyoruz. Bu çabalarımızın halkın gönlünde büyük karşılık bulması bizi son derece memnun ediyor. Zaten Türkiye'nin de hem ekonomik hem de sosyal açıdan farklı bir çıkış yolu da yoktur. Bu milleti Hacı Bektaşı Veli mayası ile Sağ-Sol, Alevi-Sünni, Kürt-Türk demeden bir çatı altında bir ve beraber yapacağız. Ülkemizin huzur içinde yaşaması için ötekileştirmeden yapılması gereken de budur" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DEKİ SORUNLAR HER KESİMİ İLGİLENDİRİYOR"

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İstanbul Florya'da düzenlenen ilk sosyal medya gecesiyle ilgili "Her kesimden temsilcilerin yer aldığı, sağcısı, solcusu, muhafazakarıyla farklı bakış açısına sahip vatandaşların bizleri dikkatle dinlemesi, ortaya koyduğumuz çözüm yollarını ayakta alkışlamaları bizleri son derece memnun etmiştir" ifadelerini kullanan Prof. Dr. Baş, sohbetin konusuyla ilgili de değerlendirmede bulundu.

Türkiye'de yaşanan sorunların her kesimi ilgilendirdiğini kaydeden Baş, şunları söyledi:

"Ülkemizin sorunlarını herkes ifade ediyor, gerçek manada çözüm üreten bir başka kadro ise maalesef yok. İşte bu sebeple milletimiz kurtulmak istedikleri karanlıkta bizleri güneş misali görmektedir. Bu güneş sadece Türkiye'ye değil kapitalizmin pençesinde ezilen, sömürülen halklara da umut olmuştur. Milli Ekonomi Modeli'mizi parça parça hayata geçiren Rusya ve Çin nasıl dünya liderliğinde yarış veriyorsa, Türkiye de bu modeli uyguladığında hak ettiği noktaya gelecektir. Kapitalist düzen derhal terk edilmelidir. Ülkemizin kapitalist düzenin en büyük aldatmacalarından olan hard currency denilen krediler ile dövizle borçlanarak piyasalara para bulmaya uğraşmasına gerek yoktur. Yatırım ve üretim yerli, milli para ile ve öz kaynaklar ile sağlanabilir. Merkez Bankası'na para basma hakkını tekrar kazandırarak senyorajın devreye konması ile Gayri Safi Milli Hasıla'nın (GSMH) karşılığında paranın basılması, yani milli para düzenine geçilmesi; ithalat ve ihracatta sabit kur sisteminin uygulanmaya başlaması acilen gerekiyor. Bunların ayrıntıları bugün dünyanın üç büyük ekonomi tezinden biri olarak kabul edilen ve 4 milyar insanın yaşadığı BRICS ülkelerinde uygulanan Milli Ekonomi Modeli'nde vardır." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Btp Genel Başkanı Haydar Baş, Sevenleri ile Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Erişkin Aşı Polikliniği Hizmete Girdi
    12:51 Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Erişkin Aşı Polikliniği Hizmete Girdi

    Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde açılan Erişkin Aşı Polikliniği, yetişkin yaş grubundaki hastalara bağışıklama danışmanlığı ve aşı hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Poliklinikte gebeler, diyabet, kanser, diyaliz, kronik kalp, akciğer, karaciğer ve böbrek hastalığı ile 65 yaş ve üzerindeki yaşlılar, bağışıklık sistemini baskılayıcı ilaç kullananlar ve organ nakli hastaları için aşı programları oluşturulacak. Aşılar, aşı takip sisteminden kontrol edildikten sonra poliklinikte yapılacak ve hastalara aşı kartları verilerek randevuları oluşturulacak. Ayrıca, risk altında olan meslek grupları ve Hepatit A ve B hastaları da aşılarını yaptırabilecek.

  • Silifke'de Otomobil Bijuteri Dükkanına Daldı
    12:50 Silifke'de Otomobil Bijuteri Dükkanına Daldı

    Mersin'in Silifke ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, fren yerine gaza basılması sonucu bijuteri dükkanına daldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinde ve araçta maddi hasar meydana geldi. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

  • Sardes Antik Kenti'nde Dedektörle Arama Yapan Şüpheli Yakalandı
    12:49 Sardes Antik Kenti'nde Dedektörle Arama Yapan Şüpheli Yakalandı

    Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Sardes Antik Kenti içinde dedektörle arama yaptığı tespit edilen bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda 144 sikke ile 8 tarihi obje ele geçirildi. Jandarma tarafından yapılan işlemler devam ediyor.

  • Fransa, UNRWA'ya 30 milyon avro katkı sağlayacak
    12:49 Fransa, UNRWA'ya 30 milyon avro katkı sağlayacak

    Fransa Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Christophe Lemoine, ülkesinin bu yıl Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansının (UNRWA) faaliyetlerine 30 milyon avro katkı sağlayacağını bildirdi. Fransa, İsrail makamlarının UNRWA'nın Gazze Şeridi'nin kuzeyine insani yardım ulaştırmasını yasaklamasını eleştirerek, bölgede açlıktan ölen siviller olduğuna dikkat çekti ve İsrail'in bu kararını gözden geçirmesini istedi. Fransa'nın UNRWA'ya yapacağı katkılarla, Ajans'ın görevlerini yerine getirdiğine dair koşulların oluştuğunu vurgulayan Lemoine, BMGK'nın 2728 sayılı kararının uygulanmasını talep etti.

  • Şanlıurfa'da motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
    12:47 Şanlıurfa'da motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti

    Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Zonguldak'ta Ruhsatsız Maden Ocakları Kapatıldı
    12:45 Zonguldak'ta Ruhsatsız Maden Ocakları Kapatıldı

    Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 4 maden ocağı, yapılan çalışmalar sonucunda kapatıldı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, ocaklarda el arabası, kürek ve 40 metre ray ele geçirildi. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ekipleri tarafından imha edilen ocaklar, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen malzemelerle birlikte orman sınırları içerisinde yer alıyordu.

  • Van'ın değişmeyen damak tadı: Çörek
    12:44 Van'ın değişmeyen damak tadı: Çörek

    Van'da 1939 yılından itibaren üretilen ve dört mevsim tüketilen çörek, Ramazan ayında da vazgeçilmezler arasında yerini aldı. Küçük Yıldız isimli iş yerinde üretilen çöreği almak isteyen vatandaşlar ise uzun kuyruklar oluşturdu. Van çöreği, tereyağı, süt, sıvı yağ, şeker, maya, tuz ve unun karıştırılmasıyla yapılan bir lezzet olarak biliniyor. Küçük Yıldız çöreği, kalitesi ve tarihiyle Van kahvaltısının vazgeçilmezi haline gelmiştir.

  • Denizli'de 48 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı
    12:43 Denizli'de 48 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çeşitli suçlardan hakkında 48 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, İncilipınar Parkı çevresinde kimlik kontrolü yapmak isteyen polisler tarafından yakalandı. Şahsın 17 farklı suçtan arandığı belirlendi ve emniyet işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Cumhur İttifakı ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayları İftar Yemeğinde Buluştu
    12:43 Cumhur İttifakı ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayları İftar Yemeğinde Buluştu

    Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, Çepni Mahallesi tarafından düzenlenen iftarda bir araya geldi. İftar yemeğine yaklaşık 3 bin kişi katıldı.


Advertisement