BTP Kilis Kadın Kolları Kermes Düzenledi - Son Dakika
Yerel

BTP Kilis Kadın Kolları Kermes Düzenledi

BTP Kilis Kadın Kolları Kermes Düzenledi

BTP Kilis Kadın Kolları Başkanlığının halka açık düzenlediği kermesten, elde edilen gelir fakir öğrencilerin eğitiminde kullanılacak.

18.04.2013 14:21  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis Kadın Kolları Başkanlığı halka açık olarak düzenlediği gıda kermesinden elde edilecek gelirin fakir öğrencilerin eğitiminde kullanılacağı bildirildi.

BTP Kilis Kadın Kolları Başkanlığı'nın organize ettiği gıda kermesi vatandaşların yoğun katılımına olurken, Kilis'in lezzetleri yemeklerini vatandaşın beğenisine sundu. Yöresel yemekler arasında Kübbülmüşviye, kıymalı köfte ve acir dolması gibi Kilis'e özgü yemeklerin kermese katılanlar tarafından daha çok ilgi çektiği gözlendi. Kermeste lahmacun, ev yapımı tatlı ve pastalar, börek çeşitleri ve sıcak gözleme gibi çok çeşitli yemek çeşitleri vatandaşların ilgisini çekti.

BTP Kilis Kadın Kolları Başkanı Zuhal Özkar, gıda kermesine katılanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, "BTP Kilis Kadın Kolları teşkilatının bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerinin devam edeceğiz. Buradan elde edilen gelirin tamamı fakir öğrencilerin eğitiminde kullanılacak" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BTP Kilis Kadın Kolları Kermes Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement