Bts Ankara'da Ölenler İçin Atatürk Havalimanı'nda Anma Töreni Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Bts Ankara'da Ölenler İçin Atatürk Havalimanı'nda Anma Töreni Düzenledi

Bts Ankara\'da Ölenler İçin Atatürk Havalimanı\'nda Anma Töreni Düzenledi

Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) üyeleri için Atatürk Havalimanı'nda anma töreni düzenlendi.

12.10.2015 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) üyeleri için Atatürk Havalimanı'nda anma töreni düzenlendi.

Ankara Tren Garı önünde patlayan canlı bombalarla hayatını kaybeden BTS üyeleri için Atatürk Havalimanı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Başmüdürlüğü binası önünde tören düzenlendi. Birleşik Havacılık Sendikası Havacılık Şubesi Kadın Sekreteri Esra Tetik yaptığı basın açıklamasında Emek, Barış ve Demokrasi Mitingini kana bulayanlara seslendiklerini belirterek şunları söyledi:

" Bütün vahşetinize, bütün şiddetinize, bütün katliamlarınıza rağmen eşit, özgür, demokratik bir ülkede, bir arada yaşamı ve barışı savunmaktan vazgeçmeyeceğiz. Bizi korkutmaya, bizi yıldırmaya, bizi sindirmeye çalışanlara sesleniyoruz. Korkmayacağız, yılmayacağız, unutmayacağız ve affetmeyeceğiz. Döktüğünüz kanda boğulacaksınız. Ölen arkadaşlarımızı anmak, faşist katliamı protesto etmek için yarından itibaren üç gün yastayız. 12/13 Ekim Pazartesi-Salı günleri bütün Türkiye'de grevdeyiz"

BTS çalışanları daha sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bts Ankara'da Ölenler İçin Atatürk Havalimanı'nda Anma Töreni Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement