BTSO'dan Bursa Kent Konseyi Çıkarma - Son Dakika
Güncel

BTSO'dan Bursa Kent Konseyi Çıkarma

BTSO\'dan Bursa Kent Konseyi Çıkarma

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni'yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

06.01.2016 10:24  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni'yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Hasan Çepni'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Aytuğ Onur, Cüneyt Şener, Fahrettin Gülener, Hasan Gürses ve İlker Duran'ın eşlik ettiği ziyarette konuşan Burkay, birçok projede beraber çalıştıkları Hasan Çepni'yi, Bursa Kent Konseyi Başkanı olarak görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

"Bursa büyürse Türkiye büyür"

Bursa Kent Konseyi'nin kentin en önemli dinamiklerinden biri olduğunu söyleyen Burkay, BTSO olarak tüm kent paydaşları ile ortak hareket ederek şehre katma değer sağlama gayreti içinde olduklarını söyledi. "Bursa Büyürse Türkiye Büyür" mottosuyla birçok projeyi Bursa'ya kazandırdıklarını vurgulayan Burkay, Bursa'nın her alanda hedeflerine ulaşmasında Kent Konseyi'nin önemli rolünün bulunduğuna dikkati çekti. Burkay, "Bursa için bu kadar önemli olan bir kurumun başkanı olmanız bizler için büyük bir şans, ayrı bir gurur. Bursa Kent Konseyi'nin şehrin tüm kesimlerini kapsayan bir yapısı var. BTSO olarak Bursa Kent Konseyi ile her türlü iş birliğine ve desteğe hazırız. Geçmişte başarıyla üstlendiğimiz görevler iyi biliyoruz. İnanıyoruz ki burada da başarılı işlere imza atacaksınız" dedi.

"Herşey Bursa için"

Kendisinin de BTSO'nun bir meclis üyesi ve bir ferdi olduğunu anlatan Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni de, BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve beraberindekileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Bursa'ya daha fazla güzellikler katmak için bu görevleri üstlendiklerini söyleyen Çepni, "BTSO, iş dünyamızın çatı kuruluşudur. Bursa Kent Konseyi'nde her bölgenin temsil yeteneği var. 17 ilçeden muhtarlar, sivil toplum temsilcileri var. Bursa'nın sosyokültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacağız" dedi. Yeni yılda ana başlıklarından birinin kentlilik bilinci olduğunu dile getiren Çepni, dezavantajlı gruplar ile sürdürülebilir kalkınma konularını da gündemlerinde olacaklarını ifade etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantının sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BTSO'dan Bursa Kent Konseyi Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement