Btz 2014 Başlıyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Btz 2014 Başlıyor

Btz 2014 Başlıyor

Türkiye'nin en aktif öğrenci kulüplerinden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Bilişim Teknolojileri Zirvesi bu yıl 5 – 6 Aralık 2014 tarihinde İTÜ Maçka'da gerçekleşecek.

01.12.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en aktif öğrenci kulüplerinden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Bilişim Teknolojileri Zirvesi bu yıl 5 – 6 Aralık 2014 tarihinde İTÜ Maçka'da gerçekleşecek. Sahibinden.com, Milliyet ve Seamless'in Platin Sponsorluğunda 7. si düzenlenen BTZ'de "Biz Değiştik, Pazarlama değişti" mottosuyla Dijital Pazarlama'nın önümüzdeki 5 yılı ele alınacak.

BTZ'14'te yer alacak isimlerden bazıları; Alphan Manas, Mobilike Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Can Gökalp, Sahibinden.com CMO'su Boğaç Göncü, LCW E-ticaret Direktörü Salih Yılmaz, Onedio.com Kurucu & CEO'su Kaan Kayabalı, Turkcell Superonline CMO'su Meltem Şahin, Spotify Türkiye CEO'su Ergül Çivi. Konuşmacıların tamamı ve program www.btz.org.tr 'de.

4 Aralık günü İTÜ İşletme Fakültesi'nde gerçekleşecek BTZ workshoplarının başvuruları www.btz.org.tr üzerinden alınmaktadır. Workshop yapan firmalar arasındaSahibinden.com, Bilge Adam, IBM, Wissen Akademie ve Yazılım24 yer alacak.

BTZ'de tüm bunlara ek olarak katılımcılar BT Alanı'nda sponsor ve diğer firmaların stantlarında yeni teknolojileri inceleyip, interaktif uygulamalarla eğlenceli vakit geçirirken düzenlenen aktivitelerle çeşitli hediyeler kazanma şansı elde edecekler. BT Alanı'nda firmalarla bire bir iletişim kurarak ve katılımcılar için tasarlanan "Social Swipe" uygulaması ile 'network'ünüzü genişletme imkanı bulabileceksiniz.

BTZ'nin ikinci gününün sonunda, 6 Aralık akşamı düzenlenecek Sosyal Medya Ödülleri bu yıl Turkcell Superonline ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl 20 milyon account erişimine ulaşan ve Türkiye'nin en büyük sosyal medya etkinliği olan SMÖ'de geçtiğimiz yıl 400 bin oy kullanılmış ve 30 bin kişi tarafından online olarak izlenilmiştir. Geçtiğimiz yıllarda ödül alan isimlerden bazıları; Demet Akalın, Buse Terim, Fettah Can, Ezgi Mola, Ahmet Kural, Taci Kalkavan, Can Dündar, Ahmet Mümtaz Taylan, Sinan Güler, Erdil Yaşaroğlu, Ceyhun Yılmaz, Naz Aydemir, Batesmotelpro, Ahmet Hakan Coşkun, Rahşan Gülşan ve daha birçok değerli isim, marka ve kampanya.

Bu sene düzenlenmeye başlayan Dijifikir adlı yarışma Doğa Girişim Ana Sponsorluğu'nda gerçekleşecek. Girişimlerin yarışacağı Dijifikir'de sona kalan 5 projeye BTZ'de 5'er dakikalık sunum yapma imkanı verilecek ve bu projeler jüri tarafından değerlendirilecek. Jüride yer alan isimler; Alphan Manas, Doğa Girişim'den Ersoy Kiraz,Arda Aşkın, Inventram'dan Gökhan Güner. Beğenilen proje ya da projeler yatırım alma şansı elde edecek. Ayrıntılı bilgi; www.dijifikir.com

Zirveye kayıt için www.btz.org.tr adresini ziyaret edebilir ve online olarak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz. Tercih eden katılımcıların konaklaması AC Hotel Istanbul Maçka by Marriott'ta gerçekleşecektir.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için; info@btz.org.tr

Kaynak: KurumsalHaber.com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement