Bu Gençlerde Hayat Var - Son Dakika
Spor

Bu Gençlerde Hayat Var

Bu Gençlerde Hayat Var

A Milli Takım’a davet ettiği futbolcuların mücadele ve futbolundan memnun kalan Lucescu, geleceğe umutla bakıyor. Geniş futbolcu havuzundan ideal bir takım çıkacağını düşünen Rumen teknik adam, gençlik aşısının tutacağına inanıyor.

31.05.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİLAL MEŞE
Yaz döneminin ardından başlayacak Avrupa Uluslar Ligi'ne hazırlanan AMillilerimiz'de gençlerin performansı ve mücadele gücü, teknik direktör Mircea Lucescu'yu mutlu etti.
İran, Tunus ve Rusya maçları için birkaç tecrübeli isimle birlikte genel olarak gençlerden kurulu bir kadro oluşturan Rumen teknik adam, İran sınavında sahadan mutlu ayrılırken, bunun Tunus ve özellikle de Rusya karşısında da devam etmesini diliyor. Geleceğe dönük hazırlanan milli futbolcu havuzundan ideal bir kadro çıkacağından emin görünen Lucescu, yurt dışında forma giyenlerle, Türkiye liglerindekileri iyi bir harman yapmayı amaçlıyor.
Takımın en yaşlısı Serkan Kırıntılı, ilk kez geçen hafta A Milli olurken, teknik heyet diğer futbolculara da, "İyi olan herkesin şansı var" mesajını veriyor. Mehmet Topal ve Hasan Ali bugün için Luce'nin vazgeçilmezi gibi görünüyor. Ancak A Milli Takımı'nın esas güvencesi genç yetenekler...
Bunları özellikle 7 Eylül'de başlayacak Avrupa Uluslar Kupası'na yetiştirmek ve başarıya ulaşacak takımın ilk temellerini atmak isteyen Mircea Lusescu, burada Rusya ve İsveç ile yarışacak olmasının da ay-yıldızlılara artı değer katacağına inanıyor.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Bu Gençlerde Hayat Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement