Bu Hafta 7 Film Vizyona Girecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Bu Hafta 7 Film Vizyona Girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek.

03.03.2016 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek.

J. Blakeson'nin yönettiği ve Chloe Grace Moretz, Nick Robinson, Ron Livingston ile Maggie Siff'in oynadığı "5. Dalga" izleyici ile buluşacak.

Rick Yancey'in çok satan kitabından uyarlanan filmde, dünyanın uzaylılar tarafından işgal edilişi ve bu esnada kardeşini kurtarmaya çalışan Cassie'nin mücadelesini anlatılıyor.

"Ölüm ve Ötesi"

Albert Carbo, Alba Ribas, Bernat Saumell, Cristian Valencia'nın başrollerinde oynadığı film, gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Hector Hernendez Vicens'in yazıp yönettiği ve ölen genç bir aktristin morga getirilmesiyle başlayan gerilim dolu hikayesini konu alan film özetle şöyle:

"Anna Fritz, güzelliğiyle dillere destan dünyaca ünlü bir aktristtir. Ani ölümü şok etkisi yaratır. Ölü bedeni hastane morguna getirildiğinde, hasta bakıcı olarak çalışan Pau bu fırsatı değerlendirmek ister ve kadının resmini çekip arkadaşlarına gönderir. Ancak, sarhoş halde gelen arkadaşları Anna Fritz'in cansız bedenini rahat bırakmak niyetinde değillerdir."

"Kod Adı: Londra"

2013 yapımı "Kod Adı: Olympus"ta Beyaz Saray'da başkanı kurtarmayı başaran özel korumanın mücadelesini anlatan film, bu kez kahramanın başkanla beraber Londra'da mahsur kalma hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Devam filminin başrollerinde yine Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman gibi isimler yer alıyor.

Senaryosu Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt ve Christian Gudegast tarafından kaleme alınan aksiyon türündeki filmin yönetmenliğini bu kez Babak Najafi üstlendi.

"Babalar Savaşıyor"

Son olarak "Patrondan Kurtulma Sanatı 2"den hatırlanan yönetmen ve senarist Sean Anders'ın son filmi olan "Babalar Savaşıyor"un yönetmen koltuğunda Anders'a senarist John Morris eşlik ediyor.

Komedi türündeki filmin başrollerinde Mark Wahlberg, Will Ferrell ve Thomas Haden Church yer alıyor.

"Babalar Savaşıyor", karısının iki çocuğuna en iyi üvey baba olmak için çabalayan, ancak çocukların başıboş gerçek babalarının gelmesiyle çocukların sevgisi için rekabet etmek zorunda kalan iyi huylu bir radyo yöneticisinin karşılaştığı sorunları konu alıyor.

"Ceberrut"

Özgür Yelence'nin yönettiği filmin başrollerinde Tolga Demircan, Merve Akaydın, Özgür Yelence ile Ayşegül Kaygusuz oynadı.

Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan gerilim filmi "Ceberrut", bir grup gencin gizemli bir eve çekim yapmaya gitmeleri ve burada başlarına gelen korkunç olayları anlatıyor.

"Kaçma Birader"

"Kardeş Payı" adlı dizi ile isimlerini duyuran Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin senaryosunu yazdığı "Kaçma Birader"in başrollerinde Zafer Algöz, Melek Baykal, Algı Eke, Cihan Ercan, Emrah Kaman yer alıyor.

Yönetmenliğini Murat Kaman ve Defne Deliormanlı'nın üstlendiği film, sevdiği kız için Yozgat'tan İstanbul'a kaçan en küçük oğullarının peşinden İstanbul'a gelen Yozgatlı Kolçak Ailesi'nin hareketli ve eğlenceli macerasını konu ediniyor.

"Ali Kundilli 2"

Yönetmenliğini Faruk Aksoy'un yaptığı, senaryosunu ise filmin başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu ile birlikte yazdığı "Ali Kundilli 2"de, Gelinoğlu'nun yanı sıra Zeynep Aktuğ, Sami Aksu, Ezgi Tombul, Hakan Bilgin ve Ayşegül Atik gibi isimler rol aldı.

Filmde, 8 aylık hamile eşinin bitmek tükenmek bilmeyen isteklerini yerine getirmek için seferber olan bir adamın babalık yolundaki macerası ve eşinin akıl almayan hamile kaprisleri karşısında yaşadığı olaylar anlatılıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bu Hafta 7 Film Vizyona Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi
    01:45 İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin genç belediye başkan adaylarıyla İstanbul'daki Dijital Deneyim Müzesi'nde düzenlenen programda bir araya geldi. İmamoğlu, genç yöneticilerin yeni nesil belediyecilik taleplerine hızlı ve pratik çözümler üretebileceğini belirtti. Ayrıca, İmamoğlu konuşmasında gençlere yönelik yapılan hizmetlerden ve gelecek hedeflerinden de bahsetti.

  • Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı
    00:41 Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı

    Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü'nün (BİSAK) ev sahipliğinde düzenlenen 'Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı' etkinliği, üniversitenin Güney Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Öğrenciler ve akademisyenlerin de katıldığı etkinliğe 3 bini aşkın kişi katıldı. İftarın ardından katılımcılar cemaatle akşam namazı kıldı ve toplu dua etti.

  • Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı
    00:09 Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı

    Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Eflatun filminin galası Torun Center'da gerçekleştirildi. Yönetmen Cüneyt Karakuş, filmin senaryosunun 2013'te kaleme alındığını ve pandemi öncesi çekimlerin tamamlandığını belirtti. Film, görme engelli bir kadının saf ve gerçek aşkı bulma hikayesini anlatıyor. Ayrıca, film Japonya, Kırgızistan, Bangladeş ve Fransa gibi ülkelerde de gösterildi.

  • Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi
    23:04 Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında, depremzede çocuklar için Karagöz-Hacivat gösterisi düzenlendi. Gölge oyunu sanatçısı Hüseyin Yozgatlı tarafından sunulan gösteri, çocuklar tarafından ilgiyle takip edildi. Gösteriyle çocukların yüzleri güldürülmeye çalışıldı.


Advertisement