Bu Hafta 7 Film Vizyona Girecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Bu Hafta 7 Film Vizyona Girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girecek.

29.09.2016 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girecek.

Michael Zimbalist ve Jeff Zimbalist'in yönetmenliğini yaptığı, Rodrigo Santoro, Vincent D'Onofrio, Colm Meaney, Tonya Cornelisse ve Seu Jorge'nin oynadığı " Pele: Bir Efsanenin Doğuşu" izleyici ile buluşacak.

Biyografi, dram ve spor türündeki ABD yapımı film, futbol tarihinin yaşayan efsanesi Pele'nin bir yıldız olma yolundaki hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde; Uluslararası Olimpiyat Komitesi tarafından yüzyılın sporcusu, Brezilya'da ulusal hazine olarak ilan edilen, Dünya Kupası maçlarında 17 yaşında gol atan en genç, 3 kez Dünya Kupası kazanan ve kariyerinde 1283 gol atan tek futbolcu unvanlarını elinde bulunduran Pele'nin kariyeri ve yaşadıkları anlatılacak.

"Deepwater Horizon: Büyük Felaket"

Yönetmen Peter Berg imzası taşıyan "Deepwater Horizon: Büyük Felaket" filminin başrolündeki Mark Wahlberg'e, Kurt Russell, John Malkovich, Gina Rodriguez, Dylan O'Brien ve Kate Hudson eşlik ediyor.

Film, 2010 yılının Nisan ayında Deepwater Horizon petrol platformunun Meksika Körfezi'nde infilak etmesiyle yaşanan çevre felaketinin verdiği zarara dikkati çekmeyi amaçlıyor.

Dram ve aksiyon türündeki film, platformda çalışan ve olabilecek en korkutucu şartlara maruz kalan 126 kişilik ekibin hikayesini ele alıyor.

"Tüm Sırların Sahibi Kız"

Mike Carey'nin kendi romanında sinemaya uyarladığı "Tüm Sırların Sahibi Kız" filminin yönetmenliğini Doctor Wgo, Sherlock ve Peaky Blinders gibi başarılı İngiliz dizilerinde yönetmenlik yapan Colm McCarthy üstlendi.

Gemma Arterton, Glenn Close, Sennia Nanua, Paddy Considine ve Anamaria Marinca gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı ABD ve İngiltere ortak yapımı film, insanların özgür iradesini yok eden ve onları birbirlerini yemeye iten bir virüs sebebiyle insanlığın yok oluşun eşiğine geldiği bir ortamda, herkesin kurtuluş için "Melanie" adındaki bir kıza umut bağlamasını konu ediniyor.

"Elveda Berlin"

Fatih Akın'ın yeni filmi "Elveda Berlin", Wolfgang Herrndorfs'un çok satan gençlik romanından sinemaya uyarlandı.

Anand Batbileg, Tristan Göbel, Nicole Mercedes Müller, Sammy Scheuritzel ve Max Kluge'nin oynadığı Almanya yapımı film, zengin ve kopuk bir ailede büyüyen 14 yaşındaki Maik ile sınıfa yeni gelen göçmen Tschick'in sıra dışı dostluğunu anlatıyor.

"Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları"

Ransom Riggs'in aynı adlı romanından uyarlanan "Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları", Tim Burton'ın yönetmenliğinde seyirciyi çocukların tuhaf ve fantastik ögelerle çevrili dünyasına götürmeyi amaçlıyor.

Eva Green'in "Bayan Peregrine" rolünde izleyicinin karşısına çıkacağı filmde, başrol oyuncusu Jake'i ise Asa Butterfield canlandırıyor.

"Bir Baba Hindu"

Sermiyan Midyat'ın senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı "Bir Baba Hindu"da, Hintli oyuncu Nicole Faria, Burak Satıbol, Şafak Sezer, Zeynep Kankonde, Füsun Demirel, Osman Alkaş, Begüm Öner ve Ayhan Taş gibi isimler rol aldı.

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan "Bir Baba Hindu", izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında bir maceraya çıkarıyor.

"Lanet: Uyanış"

İnanç Akbulut, Tuğba Dikmen, Mervan Tuzcuoğlu ve Nurseda Ünalacak'ın başrolünde yer aldığı filmin yönetmenliğini Kemal Özdemir yaptı.

Korku ve gerilim türündeki film özetle şöyle:

"Felsefe bölümünde eğitim hayatını sürdüren Zeynel, metafizik konulara diğer arkadaşlarının çok ötesinde bir merak ve heves göstermektedir. Hatta bu nedenle okul arkadaşlarının sonu gelmeyen alaylarına maruz kalmaktadır. Bu sırada 9 arkadaş, gece vakti bir mezarlığa giderek kendilerince bir cesaret gösterisine girişmişlerdir, ancak uyandırdıkları lanet, gecenin eğlencesini tam bir kabusa çevirecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bu Hafta 7 Film Vizyona Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement