Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? - Son Dakika
Kadın

Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor?

Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı 29 Ekim- 4 Kasım haftasını yorumladı. İşte bu hafta sizi bekleyen süprizler.

29.10.2012 10:30  Güncelleme: 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç

Bu hafta 29 Ekim tarihinde kozmik enerjiniz en üst noktaya varacak ve heyecanınız artacak ancak aynı gün Neptün belli ölçüde düşüncelerinizi karıştırabilir. Sağduyulu davranışlarınız başladığınız işleri bitirmeniz için yeterli zaman, para ve enerji sahibi olmanızı sağlayabilir. 1 Kasım tarihinde Mars'ın Satürn ile 8. Paylaşım Evinizde dik açı yapmasıyla bir kişinin planlarınıza müdahalesi sizi sinirlendirebilir. Ancak 3 Kasım tarihinde Venüs ve Uranüs'ün yapacağı hareketler bir dost veya sevdiğinizin planlarınızın yoluna girmesini sağlamasına yol açacaklar. 4 Kasımda kozmik âşıklar Mars ve Venüs'ün anlaşmalarıyla planlarınız muhteşem sonuçlar verecek.

Boğa

Bu hafta 29 Ekim tarihinde ortaya çıkacak olan Boğa Dolunay'ı ve Merkür'ün aniden Terazi Dönencesi'ne girişi, sözlerinizi beklediğinizden çok daha etkili hale getirecektir. Zarif Venüs'ün sıra dışı Uranüs ile 1 Kasım tarihinde karşılaşması sizi maddi yaşamınızda sürprizlerle karşılaştırabilir veya değişik insanlara ilgi duymanızı sağlayabilir. Sonuçları göz önüne aldığınız sürece yeni deneyimler yaşamak size zarar vermeyecektir. 3 Kasım tarihinde Venüs- Plüton karşılaşması uygunsuz davranışlarınızın faturasını çıkaracaktır. Ancak bu süreçte çok farklı biri veya bir şey olmaksızın yaşayamayacağınızı düşünmeniz halinde, maliyetini göze almalısınız.

İkizler

Bu hafta 29 Ekim tarihinde biri gerçekleri saptırarak sizi doğru yoldan çıkarabilir. Yani dikkatli olun! Ancak inatçı Boğa Yeni Ay'ının Plüton ile oluşturacağı 120 derecelik açı sayesinde kararınızı vermeniz ve ona sadık kalmanız halinde yoldan çıkmayacak ve hedeflerinize daha yaklaşmış olacaksınız. 1 Kasım tarihinde bir iş arkadaşınızın canınızı sıkması halinde ters davranışlarınız size zarar verir. Böyle davranmak yerine bugün gerçekleşecek olan Venüs-Uranüs birlikteliğini iyi kullanın ve yaratıcı çözümlerle ortaya çıkın. 3 Kasım'da Venüs ile Plüton'un yaratacağı dik açı sayesinde olumlu ve yaratıcı davranışlarınız ile çevrenizdeki herkesi şaşırtabilirsiniz.

Yengeç

Bu hafta 29 Ekim'de Merkür'ün ileri görüşlü Yay Dönencesi'nde Neptün ile dik açı yaratacak olması, sizi zor gerçekleştireceğiniz sözler vermeye yönlendirebilir. Bu dönemde başarı veya başarısızlık arkadaş ve dostlarınızın size verecekleri desteğe bağlıdır. 1 Kasım'da Venüs'ün değişken Uranüs ve 3 Kasım'da ise diktatör Plüton ile gireceği konumlar ev yaşamınızda fırtınalara hatta patlamalara neden olabilir. Bugünlerde çabuk adaptasyon gerektiren ani değişiklikler karşısında şaşıracak hatta şoka gireceksiniz. Ancak iş yaşamı dâhil olmak üzere ilişkilerde yaşanan çalkantılar, insanın gereksinimlerini tespit etmesine ve bunları gerçekleştirmek için gerekli planları yapmasına yol açarlar.

Aslan

Bu hafta 29 Ekim'de Merkür'ün Yay Dönencesi'ne girerek Neptün ile dik açı yapacak olması sizi belirsizliklerden kurtarabilir ve daha güvende hissedebilirsiniz. Bugün gerçekleşecek olan Boğa Dolunay'ı kafanızı karıştıran fikirleri filtreleyeceğinden, düşüncelerinizi daha kararlı savunabileceksiniz. Mars-Satürn yarım kare konumu sizi 1 Kasım tarihinde evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeye zorlasa bile, eğlenceye dalmadan evdeki işlerinizi tamamlamalısınız. Bugün sevimli Venüs ve dayanılmaz Uranüs'ün 3. İletişim Evinizde ortaya çıkaracakları durum, arzularınızı kontrol edemez hale getirebilir. 3 Kasım tarihinde duygularınızı dışa vurmanız, karşılaşacağınız bazı problemleri ortadan kaldırsa da Plüton-Venüs dik açısı çevrenizden beklemediğiniz bir tepkiye neden olabilir. Bugün diplomatik davranmayı göze alarak, zor görünen ilişkileri yoluna koyabileceksiniz.

Başak

Bu hafta 29 Ekim'de fikirler arasındaki ufak farklar büyük tartışmalara yol açabilir, dikkatli olun! Ancak bugün Boğa Dolunay'ı 9. Büyük Fikirler Evinizde olduğundan, gerçekçi ve gururlu davranabileceksiniz. 1 Kasım'da 2. Kaynaklar Evinizde bulunan Venüs'ün Uranüs karşısında alacağı konum maddi durumunuzun sarsılmasına neden olabilir. Bugün ortağınız bir hata yapabilir veya siz parlak sandığınız bir alana yatırım yapabilirsiniz. 3 Kasım'da bu hata sizi Venüs ve Plüton'un dik açıya girmesiyle zor duruma sokabilir, dikkatli olun!

Terazi

Bu hafta 29 Ekim'de oluşacak olan Boğa Dolunay'ı Satürn'e karşı konum alarak sizin önceliklerinize odaklanmanızı sağlayacak. Mars-Neptün konumu 1 Kasım tarihinde hedefleriniz hakkında büyük fikirlere sahip olmanızı sağlayacaktır. 2 Kasım'da sizde stres yaratan bir ilişkiden kurtulacak ve enerji ve huzur sağlayacak yeni bir bağlantı içine gireceksiniz. 3 Kasım'da Venüs-Plüton dik açısı sizi dışa vurmakta zorlanacağınız stresli duygular içine sokabilir. Bu nedenle dikkatli olmalısınız. Bugün gergin bir kişiyle uğraşmak durumunda kalsanız bile Venüs'ün burcunuzda olması sizin sakin kalmanızı sağlayacak.

Akrep

Bu hafta 29 Ekim'de maceracı Merkür'ün Yay Dönencesi'nde Neptün ile yapacağı dik açı sizi yaşamınızdan kaçıp kurtulma isteğine itebilir. Bugün hayaller ve gerçekler kafanızda karışabilir. Buna karşın 7. Diğerleri Evinizde oluşacak Boğa Dolunay'ının etkisi düşünüldüğünde kafanızdaki karışıklığın büyük boyutlarda olmayacağını düşünebiliriz. Ayrıca bugün Plüton'un Dolunay ile yaratacağı 120 derecelik açı ilişkilerinizdeki risk faktörünü azaltarak size uzun vadeli ve sağlıklı ilişkiler fırsatı sağlayacak. 3 Kasım tarihinde duyacağınız güvensizlik duygusu Plüton-Venüs dik açısından kaynaklanacaktır. Bu tarihte ilişkilerinizde pişmanlık ve kıskançlık duyguları, sizi bu ilişkileri gözden geçirmeye zorlayabilir. Yine de 4 Kasım tarihinde oluşacak olan Venüs-Mars barışı hafta sonunda bozulan ilişkilerinizi tamir edebilir ve sevdiğinizle güzel zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Yay

Bu hafta 29 Ekim'de ise Merkür sizin düşünmeden harekete geçme huyunuzu körükleyebilir. Zararlardan uzak kalmak için bu huyunuzdan vazgeçin. Hızlı hareket etmek ancak planlar önceden yapıldığında insana getiri sağlar. Bugün kendinize dikkat etmediğiniz sürece tüm adrenalin rezervlerinizi tüketebilirsiniz. Enerjinizi toplamaya gayret sarf etmelisiniz ve bu kıymetli enerjiyi boş yere veya geçici amaçlara harcamamalısınız. Venüs-Uranüs ikilisi sizi zevk alacağınız faaliyetlere teşvik edecekler. Bu faaliyetlere katılmayı çok arzu etseniz de 3 Kasım'da Venüs'ün Plüton ile yaratacağı dik açı size zevke dalmanız halinde başınızın belaya gireceğiniz gösterecek. 4 Kasım'da yardımları ile çevrenizde ne olduğunu net görecek ve duygularınızı kontrol altına alabileceksiniz.

Oğlak

Bu hafta 30 Ekim'de size güç katacak olan Güneş-Plüton ikilisi özgüveninizi arttıracak. Arkadaşlarınızı kolaylıkla motive etmeniz sizi doğal lider haline getiriyor. Sizin net belirlenmiş olan öncelikleriniz, nerede durduğunuzu ve nereye gideceğinizi iyi bilmenizi sağlıyor. Yaşamda önceliklerini iyi ayarlamış bireylerin başarılı olmaları kaçınılmazdır. Mars'ın sizi düşünmeden harekete zorlayacağı 1 Kasım günü yaşamda ne yapmak istediğinize ve bulunduğunuz konuma odaklanmalısınız. Enerji dolu Mars'ın bugün Satürn ile gireceği yarım kare konumu sizin takip etmek istediğiniz rotada engellerin çıkmasına neden olabilir. Engelleri aşmak için duygularınıza ve fiziksel enerjinize sahip çıkmalı ve kontrolü elden bırakmamalısınız. Venüs'ün Plüton ile dik açı yaratacağı 3 Kasım günü yaşamınızdaki bu fırtınanın sonuçlarını göreceksiniz.

Kova

Bu hafta 29 Ekim tarihinde çok hızlı veya çok ileri gitmeniz halinde Boğa Dolunay'ı size çok sert karşılık verebilir. Dolayısıyla düşüncesiz davranışlardan kaçının. Bugün sakin olmalı, hedef daraltmalı, hedefinize iyi odaklanmalı ve en önemli yeteneklerinizi bir tek alanda kullanmalısınız. 1 Kasım'da Venüs'ün yönetici gezegeniniz Uranüs'e karşı alacağı konum, yaşamınızda ani değişiklikler çıkarabilir. Bugün beklenmedik bir aşk ilişkisi başlayabilir veya yaşamınızda çok önemli gördüğünüz bir yapı çökebilir. Venüs'ün Plüton ile dik açı yaratacağı 3 Kasım günü yaşamınızdaki bu fırtınanın sonuçlarını göreceksiniz.

Balık

Bu hafta 29 Ekim tarihinde Merkür'ün Neptün'le yaratacağı dik açı düşüncelerinizi karıştırsa bile bu gezgen konumlanması yaşamınıza heyecan katacak. Bugün Boğa Dolunay'ı sizin hedeflerinize ulaşmanıza çok yardımcı olacak. Biraz yavaşlayarak önceliklerinizi düzenlemeniz size zaman kaybettirmekle beraber uzun vadede büyük kazanç sağlayacaktır. Bu dönemi başarıya ulaşmak için gerekli enerji ve kaynakları kalbinizin derinliklerinde bulacaksınız.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de jandarma ekipleri aile içi şiddetle mücadele ve KADES hakkında bilgilendirme çalışması yaptı
    16:14 Edirne'de jandarma ekipleri aile içi şiddetle mücadele ve KADES hakkında bilgilendirme çalışması yaptı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, aile içi şiddetin önlenmesi konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Uzunköprü ilçesine bağlı köylerde KADES'in amaçları ve kullanımı hakkında bilgi verdi ve broşür dağıttı. Ayrıca, Enez ilçesinde sivrisinekle mücadele çalışmaları kapsamında sulak alanlar ve bataklıklar ilaçlandı. Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden de ziyaretlerle görevinde başarı diledi.

  • Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi
    15:46 Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi

    Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, kadınların tekstil sektöründe istihdam edilmesini sağlayacak olan 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı olarak ilk açılışını gerçekleştiren Tutdere, 'Adıyaman Belediyesi olarak projelerimizle kadınlarımızın yanında olacağız' dedi.

  • İZGİM, kadın girişimcilerden büyük rağbet görüyor
    12:43 İZGİM, kadın girişimcilerden büyük rağbet görüyor

    İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi'nde (İZGİM) kadınlar yaptıkları ürünleri kolay pazarlama yöntemleri ile satarak ev ekonomisine katkı sağlıyor. Ayrıca merkezde stres atmak için de bir araya geliyorlar.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek
    11:54 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2008 ve 2014 yıllarında yapılan Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın üçüncüsünü gerçekleştireceğini duyurdu. TÜBİTAK iş birliğiyle hazırlanacak proje kapsamında, kadına yönelik şiddetin mevcut durumu sosyodemografik özelliklere göre incelenecek ve veri ambarı oluşturulacak. Ayrıca, psikososyal ihtiyaçların tespiti için nitel görüşmeler yapılacak ve mağdurlara psikososyal destek sunulacak.

  • Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor
    11:24 Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, eşinin desteğiyle başladığı mantar yetiştiriciliğini ilçe tarımın desteğiyle büyüterek çevre il ve ilçelere mantar satışı yapmaktadır. İşlerini daha da büyütmek isteyen Seray, destek ve imkanlar sağlandığı takdirde üretim kapasitesini artırmayı hedeflemektedir.

  • Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor
    10:57 Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, İlçe tarımın desteğiyle kurduğu 3 büyük çadır sera içinde işini büyüterek ilçe merkezi dahil, çevre il ve ilçelere mantar satışı yapıyor. Seray, daha fazla destek alarak işini daha da büyütmek istediğini belirtti.

  • Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Petek Aksak için adalet talep ediyor
    17 Nis Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Petek Aksak için adalet talep ediyor

    Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen Petek Aksak için açıklama yaptı. Adaletin sağlanması için mücadele eden meclis, toplumsal farkındalığın arttırılması ve eğitimin yaygınlaştırılmasının önemine vurgu yaptı.

  • Oyuncu İpek Tenolcay'dan evlilik itirafı: Boşanacağımızı anlayınca hamle yapıp hamile kaldım
    17 Nis Oyuncu İpek Tenolcay'dan evlilik itirafı: Boşanacağımızı anlayınca hamle yapıp hamile kaldım

    Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan oyuncu İpek Tenolcay, eşinden boşanacağını anladığı an yaptığı hamleyle hamile kaldığını itiraf etti.

  • Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Petek Aksak'ın öldürülmesine tepki gösterdi
    17 Nis Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Petek Aksak'ın öldürülmesine tepki gösterdi

    Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurulduğu ileri sürülen Petek Aksak'ın öldürülmesine tepki gösterdi. Kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu belirten meclis, kadınların yaşam haklarının korunması ve şiddete maruz kalmaması için önlemlerin alınmasını talep etti. Edirne Belediye Başkan Yardımcısı da böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için tüm kurumların işbirliği yapacağını ifade etti.


Advertisement