Bu Kadın Çok Yaşamaz! - Son Dakika
Güncel

Bu Kadın Çok Yaşamaz!

Bu Kadın Çok Yaşamaz!

Afrika'da genç bir kadının yabani çitalarla adeta bir kedi gibi oynayabilmesi uzmanları bile şaşkına çeviriyor .

18.01.2012 10:51  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afrika'da yaşayan tüm vahşi kedilerle adeta iletişim kurabilen Marlice Van Der Merwe isimli genç kadın, hayvan bilimcilerin ve belgesel yapımcılarının göz bebeği olmuş durumda.

Söz konusu videoda da görüldüğü gibi, vahşi çitaların arasında soğuk kanlılıkla dolaşabilen Marlice Van Der Merwe, vahşi kedilerle iletişim kurarak onların kendisine ve etrafındakilere saldırmamasını sağlayabiliyor. Bir çok meşhur belgesel kanalının yapımlarında incelemeye alınan genç kadının hüneri bilimsel olarak açıklanamıyor.

Sadece üzerine tahminlerin yapılabildiği bu durum hakkında uzmanların görüşü Marlice'nin hayvanlarla bir şekilde telepati kurabildiği yönünde. 13 yaşından bu yana yaşadığı Nambiya'da yaban kedileri ile sorunsuz iletişim kurabilen Marlice, bir çok tv yapımına ve sinema filmine danışmanlık da yapıyor.

Danışmanlık yaptığı isimler arasında Angelina Jolie de bulunuyor. Marlice, bir dönem bir dizi çekimi için kendisine yardımda bulunmuş.

Videodaki görüntüler de yine konu ile ilgili çekilmiş bir belgeselden. Belgesel gereği bir mizansen oluşturulmuş ve ormanda çitaların arasında kalan Marlice Van Der Merwe'nin nasıl sağ kalabildiği kayıt altına alınmaya çalışılmış.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bu Kadın Çok Yaşamaz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement