Bu kez iltimas geçmedi! Fatih Terim, Diagne'yi yedeklere bile almadı - Son Dakika
Spor

Bu kez iltimas geçmedi! Fatih Terim, Diagne'yi yedeklere bile almadı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medyadan kendisine yönelik, "Anlıyoruz o senin oğlun. (Halil Dervişoğlu), problem değil. Beni kimse küçük düşüremez, istediğinde kullanamaz" paylaşımı yapan Mbaye Diagne'yi Alanya maçının kadrosuna almadı. Terim ile Diagne arasında ipler iyice gerildi.

19.09.2021 15:54  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Terim, Mbaye Diagne'ye artık sabretmiyor. Deneyimli hoca, bugüne kadar pek çok tavrını affettiği Senegalli forvetin son yaptığına tahammül etmedi.

"İMALI PAYLAŞIM"

Galatasaray'da sosyal medya hesabından dün imalı paylaşımda bulunan Mbaye Diagne, Alanyaspor maçı kadrosuna alınmadı. Diagne, dün Halil Dervişoğlu'nun babasına yönelik yazdığı iddia edilen bir sosyal medya paylaşımı yapmıştı.

Fatih Terim, 'Beni kullanamazsın' diye gönderme yapan Diagne'yi yedeklere bile almadı

"ANLIYORUZ SENİN OĞLUN"

Diagne şu paylaşımı yapmıştı:

"Anlıyoruz, senin oğlun. Sorun değil. Bu bir şeyi değiştirmiyor. Allah her şeyi görüyor. Ancak kimsenin beni küçük görmesine, beni istediğinde kullanmasına izin vermem. Saygı duymalısınız. Eğer iyi kalpliyseniz Allah her zaman sizinle olur."

Bu kez iltimas geçmedi! Fatih Terim, Diagne\'yi yedeklere bile almadı

Son Dakika Spor Bu kez iltimas geçmedi! Fatih Terim, Diagne'yi yedeklere bile almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Burhan Sert: Her zaman en iyi adamları yedin Terim. GS uğrattığın zarar yeter.Defol git torun sev.Dünya parayla aldırdın,yazık Galatasaray a.Yılmaz Vural ı getirin açık ara şampiyon oluruz. 34 11 Yanıtla
  • mehmet uyar: Diagne kocum bos ver yattigin yerden parani al niye kendini yoruyon ki turk kuluplerinde para bol sakin sozlesmen bitene kadar yada onlar kovana kadar gitme tazminatlarinini al odemiyorlarsa mahkemeye ver sakin masaya oturup kendini harcatma biz turkler cok sizlaniriz etme yapma diye dalavere yapmayi 25 6 Yanıtla

Advertisement