Bu Kış Çantada Toprak Tonları Moda! - Son Dakika
Kadın

Bu Kış Çantada Toprak Tonları Moda!

Bu Kış Çantada Toprak Tonları Moda!

Matraş rengarenk çanta koleksiyonuyla sezonun canlı renk trendlerine göz kırpıyor

20.09.2011 13:37  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Matraş, bu kış sezonunda enerjik bir stil izlemek isteyenlere canlı renklerdeki, yeni kadın çanta koleksiyonunu öneriyor. Turuncu, pembe, yeşil gibi canlı renklerdeki yumuşacık deriden hazırlanan kol çantaları, üzerlerindeki kilit, kemer, zımba gibi detaylarla zengin bir görünüm yakalıyor.

Deride kalite ve ustalığın imzası olan Matraş, 2011-2012 kış sezonunun öne çıkan trendlerini moda severlerle buluşturmaya devam ediyor. Yazdan kalma renklerin her yerden ortaya çıktığı ve renk bloklarıyla farklı formlar oluşturduğu 2012 kışında Matraş, kişisel stiline sezon trendlerini uyarlamak ya da daha enerjik ve neşeli bir görünüm yakalamak isteyenler canlı renklerdeki, yeni kadın çanta koleksiyonunu sunuyor. Turuncu, pembe, yeşil gibi canlı renklerdeki yumuşacık deriden hazırlanan kol çantaları, üzerlerindeki kilit, kemer, zımba gibi detaylarla zengin bir görünüm yakalıyor.

Nereye giderseniz gidin, İstanbul elinizin altında

Matraş bu yıl hazırladığı tüm çanta koleksiyonlarında, İstanbul'un enlem ve boylamının yazılı olduğu yeni logo rozetini kullanmaya başladı. Matraş yazısı altında bundan böyle İstanbul'un dünya üzerindeki adresi, yani enlem ve boylam bilgisi yazılı olacak. İstanbul'da doğan ve bir İstanbul kimliğinden gurur duyan Matraş, böylece moda dünyasının dikkatini bu gizemli ve büyüleyici şehre çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Bu Kış Çantada Toprak Tonları Moda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement