Bu Kulüpte Engel Yok İş Var - Son Dakika
Güncel

Bu Kulüpte Engel Yok İş Var

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde 3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü sebebiyle Engelli vatandaşlarımıza İş Kulübü etkinlileri düzenlendi.

03.12.2018 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, "Engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması, işgücü piyasasındaki hakları konusunda farkındalığı artırmak ve bu hakların elde edilmesine engel olan unsurları ortadan kaldırmak İŞKUR olarak bizlerin görevidir" dedi.

Yıldız, "Bu nedenle Uluslararası Engelliler Günü kapsamında Bu Kulüpte Engel Yok İş Var Sloganı ile Engelli vatandaşlarımıza İş Kulübü etkinleri düzenliyoruz" dedi. Bu etkinliklerle Engelli vatandaşlarımıza İş Arama Becerileri, Mülakat Teknikleri, CV Hazırlama, Motivasyon konularında eğitimlerin verildiğini ifade eden Yıldız, eğitim alan Engelli vatandaşlarımızın işgücü piyasasına daha iyi adapte olduğunu vurguladı. Yıldız, "Buradan tüm Engelli Vatandaşlarımızın Uluslararası Engelliler Gününü tebrik ederek hayatlarında başarılı olmalarını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Kulüpte Engel Yok İş Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement