Bu Maçın Benim İçin Bir Kader Maçı Olduğuna İnanmıyorum' - Son Dakika
Güncel

Bu Maçın Benim İçin Bir Kader Maçı Olduğuna İnanmıyorum'

Bu Maçın Benim İçin Bir Kader Maçı Olduğuna İnanmıyorum\'

EURO 2016'da erken final olarak değerlendirilen Almanya-İtalya mücadelesi öncesi karşılıklı açıklamalar geldi.

01.07.2016 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2016'da erken final olarak değerlendirilen Almanya- İtalya mücadelesi öncesi karşılıklı açıklamalar geldi. İtalya'nın efsanevi futbol adamı Giovanni Trapattoni, rakipleri için ilginç bir benzetmede bulundu. 78 yaşındaki teknik direktör, Panzerlerin gücünden dolayı, "Almanya tıpkı Şansölye Merkel gibi. İkisi de güçlü. Almanya mentalitesiyle tüm dünyayı domine etti. Tıpkı Merkel gibiler" ifadelerini kullandı.

İtalya'nın başarılı sağ beki Alessandro Florenzi de rakiplerinin çok güçlü olduğunu savunarak, " İspanya'yı devirdik ama şimdi rakip Almanya. Almanları yenebilmek için Everest'in zirvesine tırmanmanız gerek" diye konuştu.

HEP BERABER GÖRECEĞİZ

Panzerlerin başarılı savunmacısı Matts Hummels de rakiplerinin savunmasına dikkat çekerek, "Güçlü bir rakip. İtalya kesinlikle dünyanın en güçlü defans hattına sahip" dedi.

Almanya Menajeri Oliver Bierhoff da İtalya'ya saygı duyduklarını ifade edip, "Gerçek bir savaş olacak. İtalya bizi yenmek için her şeyi yapmak isteyecek. Biz de kendimize güveniyoruz. Hep beraber göreceğiz" değerlendirmesini yaptı.

FORVETTE İNANILMAZ BİR KALİTEMİZ VAR

Alman Teknik Direktörü Joachim Löw İtalya ile oynanacak maç için çok umutlu. 56 yaşındaki teknik direktör yaptığı açıklamada "Bizim bu maçtan sonra çok sevineceğimizi hissediyorum" sözleriyle İtalya karşısında galip geleceklerinin mesajını verdi. Löw, İtalya'nın çok güçlü bir defansının bulunduğunu belirterek "Ben sanat gibi duran İtalyan defansı karşısında çok az şans bulacağımızı düşünüyorum. Az sayıda da olsa bulacağımız şansları soğuk kanlılıkla değerlendirmek zorundayız. Ancak forvette inanılmaz bir kalitemiz var. Ben biliyorum ki İtalyanlar bizim futbolcularımıza saygı duyuyorlar" dedi. Löw, İtalya maçına çok iyi hazırlandıklarını da belirtirken "Son günlerde yoğun olarak İtalya üzerine çalıştık. Bizi ne beklediğini biliyoruz. Bu yüzden de kendimize güveniyoruz" dedi.

YENİLGİDEN ÇOK DERS ÇIKARDIK

Almanya 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Yarı Final maçını 2-1 kaybetmişti. O maç ile ilgili Löw "Maçı kendi içimizdeki hatalardan kaybettik. Maçın acısını aylarca hissettim. Eğer finale çıksaydık 2012 yılında Avrupa Şampiyonu olacağımızdan emindim. Bu yenilgiden çok ders çıkardık. 2014 Dünya Şampiyonu olduğumuzda bu yenilginin bize öğrettiklerinin katıksı vardı. Maçın sonucunun kendi geleceğini etkilemeyeceğini de belirten Löw "Bu maçın benim için bir kader maçı olduğuna inanmıyorum. Genel olarak turnuva tabi ki bir ölçü. Benim için şimdi ama sadece Bordeaux'da oynayacağımız maçı önemli. Onu düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Bu Maçın Benim İçin Bir Kader Maçı Olduğuna İnanmıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement