Bu Oyuna Gelmeyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Bu Oyuna Gelmeyeceğiz

Bu Oyuna Gelmeyeceğiz

İnegöl Belediyesi, Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ülkemiz ve dünya gündeminin ele alındığı "Küresel hegemonya savaşı ve Türkiye'nin Afrin'e müdahalesi" konulu söyleşi programı düzenledi.

15.03.2018 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Küresel hegemonya savaşı ve Türkiye'nin Afrin'e müdahalesi" konulu söyleşide konuşan Prof. Dr. Ramazan Kurtoğlu, Batının Müslüman Türkiye Devletine olan ezeli düşmanlığının artarak devam ettiğini ifade ederek; "Küresel oyun kurucuların Türkiye üzerindeki para oyunlarına 2019 seçimleri öncesinde hız vereceklerini öngörüyorum. Bizi bölmek ve parçalamak istiyorlar. Bizler bu oyuna gelmeyeceğiz" dedi.

Dün akşam 20.00'da Mobilya Müzesi Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye, konuşmacı olarak Prof. Dr. Ramazan Kurtoğlu katıldı. Kurtoğlu, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları ve batılı ülkelerin İslam coğrafyası üzerindeki planlarını anlattı.

Söyleşi programını Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileri ile Kent konseyi Başkanı Haydar Cerrah'ta takip etti. Prof. Dr. Ramazan Kurtoğlu, konuşmasında küresel ekonomide Türkiye'ye yönelik tehditler hakkında açıklamalarda bulundu. Küresel para savaşları, yeni dünya düzeni ve küresel hegemonya ile piyonları hakkında bilgiler veren Kurtoğlu, dünyanın doludizgin bir para felaketine doğru sürüklendiğine dikkat çekti.

EN BÜYÜK ŞUURSUZLUK, TARİH ŞUURSUZLUĞUDUR

Tarihten ders çıkarılmasının önemini işaret eden Prof. Dr. Kurtoğlu, "Siyasetin ve ekonominin, toplumsal olayların laboratuvarı tarihtir. Hiçbirimiz tarih şuursuzluğuna düşmek durumunda olmayacağız. En büyük şuursuzluk, tarih şuursuzluğudur. En tehlikelisi olan da budur" dedi.

DÜNYANIN HARİTASINI YENİDEN ÇİZMEK İSTİYORLAR

Tarihe bakıldığında cephede Türk milletini yenemeyen Batı'nın, para oyunlarıyla Osmanlı Türkiye'sini yendiğinin altını çizen Kurtoğlu, Batı'nın kurmak istediği yeni bir dünya düzeni olduğuna vurgu yaparak, Batı'nın bu düzeni kurarken Yahudi-Hıristiyan değerlerine neşet ettiğini belirtti. Dünya haritasının yeniden çizilmek istendiğini anlatan Kurtoğlu, "Batı ve güç simsarları, dünyanın haritasını yeniden çizmek istiyorlar. Bu yeni haritaya İslam dünyasından başlamak istiyorlar. Türkiye Cumhuriyeti'ne her yönden asimetrik saldırılarda bulunuyorlar. Bu durum giderek artacaktır" diye konuştu.

BU OYUNA GELMEYECEĞİZ

Küresel ekonomiyi yönlendiren odakların Türkiye üzerinde de birçok oyun oynadığının altını çizen Kurtoğlu, "Önümüzdeki 30 yıl çok zor geçecek. Çünkü Batı'nın Müslüman Türkiye Devletine olan ezeli düşmanlığı artarak devam ediyor. Dolayısıyla küresel oyun kurucuların Türkiye üzerindeki para oyunlarına 2019 seçimleri öncesinde hız vereceklerini öngörüyorum. Bu ülkenin bir meselesi yoktur. Bizi bölmek ve parçalamak istiyorlar. Bizler bu oyuna gelmeyeceğiz. Bizi ayrıştırmak isteyen Batı'ya, Türk Milleti'nin cevabı birbirine kenetlenmek olmalıdır" şeklinde konuştu.

KİM TÜRK'E KEFEN BİÇTİYSE, KENDİSİ O KEFENE GİRMİŞTİR

"Savaşın kaybedeni her zaman vatan ve kadındır" diyen Ramazan Kurtoğlu, "savaşı hiç kimse istemez. Ancak vatan söz konusuysa savaş mecburidir. Afrin'de şu anda uluslararası bir tahkimat var. Her kim Müslüman Türk'e kefen biçtiyse, o kefene düşmanın kendisi girmiştir" dedi.

BİTCOİN 1969'UN PROJESİ

Bitcoin ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kurtoğlu şunları kaydetti: "Küresel para piyasalarına dijital para denilen yeni bir enstrüman olan "Bitcoin" sürüldü. Aslında yeni değil, Bitcoin temelleri 1969'da atılan bir projeye ait. Parayı kim kontrol ediyorsa, dini de o kontrol ediyordur. Para ve dini kontrol eden siyaseti de kontrol ediyordur. Batı Leviathan'dır. Bizi yemek istiyorlar. Batı'nın hesaplaşmak istediği Müslümanlardır, Türklerdir. Bu yüzden milli güvenliğimizi tehdit ediyorlar. Bugün tartışmanın zamanı değil. Bu ülkede al bayrağın dalgalanması şart. Vatan bizimse gerisi teferruattır. Bu vatanı kimseye teslim etmeyeceğiz. Vatan ve kadın bizim her şeyimizdir. Bizler bugün de Afrin'de vatanımızın bekası için oradayız."

Konferans sonunda Belediye Başkanı Alper Taban sahneye çıkarak Kurtoğlu'na bu faydalı anlatımlar için teşekkür etti. Başkan Taban, Kurtoğlu'na üzerinde İnegöl'ün değerlerinin bulunduğu çini hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Oyuna Gelmeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement