Bu Saldırılar Karşısında Devletimize Destek Olacağız" - Son Dakika
Güncel

Bu Saldırılar Karşısında Devletimize Destek Olacağız"

Hac ve Umre Seyahat Acentaları Derneği (HURSAD) Başkan Yardımcısı Muharrem Güldemir, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı çağrı doğrultusunda, dolarla yaptıkları hac ve umre programlarını iptal ederek, ellerinden geldiğince bu saldırılar karşısında devlete destek...

16.08.2018 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hac ve Umre Seyahat Acentaları Derneği (HURSAD) Başkan Yardımcısı Muharrem Güldemir, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı çağrı doğrultusunda, dolarla yaptıkları hac ve umre programlarını iptal ederek, ellerinden geldiğince bu saldırılar karşısında devlete destek olacaklarını belirtti.

Güldemir, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'ye karşı ekonomik alanda saldırı başlatıldığını belirterek, bu dönemde birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine değindi.

Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu aktaran Güldemir, şöyle devam etti:

"Bedelini hep beraber ödeyeceğimiz, adeta ekonomi savaşı verdiğimiz bu süreçte karşı aktörlerin ülkemize taarruzlarından biri olan ekonomimizi çökertme amaçlı olarak yaptıkları ve Türk lirasını değersizleştirme operasyonunda hepimiz, gücümüz yettiği ve elimizden geldiği kadar devletimizin yanında olmalıyız. Gün birlik olma günüdür."

Güldemir, hac ve umre organizasyonu yapan meslektaşlarına çağrıda bulunarak, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu çağrı doğrultusunda dolarla yapmış olduğumuz hac ve umre programlarımızı iptal ederek, karınca kararınca elimizden geldiği kadar bu saldırılar karşısında devletimize destek olacağız. Bundan sonraki programlarımız uzman turizm ve hac ve umre firmaları olarak, para birimimiz Türk Lirası baz alınarak yapılacaktır. Gerekirse bir yıl boyunca hac ve umre programlarımızı durdurabiliriz. Bu konuda tüm sektörleri duyarlı olmaya davet ediyoruz. Her daim devletimizin ve Türkiye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bu Saldırılar Karşısında Devletimize Destek Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement